Rozsdamentes acél munkaasztal - 60x30 cm, 4 kerék » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Rozsdamentes acél munkaasztal – 60×30 cm, 4 kerék

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SWT-6030 Kategóriák: , Címke:

Rozsdamentes acél munkaasztal – 60×30 cm, 4 kerék

A rozsdamentes acél munkaasztal megkönnyíti a munkafolyamatokat, kerekeinek köszönhetően egyszerűen a kívánt helyre mozdítható.

Magas minőségi színvonalat képvisel és sokoldalú bútordarab, amely elengedhetetlen lehet minden munkakörnyezetben. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, ez a munkaasztal megkönnyíti a mindennapi munkafolyamatokat és segít a hatékony munkavégzésben.

Az egyik fő előnye, hogy könnyen mozgatható, köszönhetően a praktikus kerekeknek. Bármilyen területre egyszerűen elhelyezhető, így gyorsan és könnyedén áthelyezhető az optimális munkahelyre. Akár folyamatosan változó munkaterületeken, akár a helyiségben való könnyű mozgatásra van szükség, ez a munkaasztal mindig alkalmazkodik az igényekhez.

A polc mérete 60×30 cm, amely elegendő helyet biztosít az eszközök, kiegészítők vagy akár munkadarabok tárolásához. Így mindig kéznél lehetnek a szükséges eszközök, anélkül hogy szünetet kellene tartania a munka közben.

Az 80 cm magasság optimális munkamagasságot biztosít, így kényelmesen dolgozhat anélkül, hogy hát- vagy nyakfájdalommal kellene küzdenie. Ez különösen fontos hosszabb munkafolyamatok során, amelyek során sok időt kell egy helyben töltenie.

A lábak mérete 5 cm átmérőjű és 72 mm hosszú, amelyek masszív alapot biztosítanak a munkaasztalnak. Ezzel garantálják a stabilitást és a tartósságot, hogy hosszú távon megbízhatóan szolgáljon.

A rozsdamentes acélból készült felület elegáns és könnyen tisztítható. Nem csak ellenáll a rozsdának és a korróziónak, de könnyen eltávolíthatók róla a szennyeződések is. Ezt különösen értékelni fogja, ha olyan tevékenységet végez, amelyhez gyakran használ folyadékot vagy más anyagokat.

Ezenkívül az alsó polc állítható, így a munkaasztal még több tárolóhelyet nyújt önnek. A különböző méretű vagy alakú eszközök és munkadarabok könnyen elférnek ezen a polcon, így mindig rendezetten tarthatja a munkaterületet.

Összességében a rozsdamentes acél munkaasztal kiváló választás minden olyan helyzetben, ahol hatékony és rendszerezett munkavégzésre van szükség. Praktikus kerekeinek köszönhetően könnyedén mozgatható, a mérete és a magassága ideális munkaterületet biztosít, és a rozsdamentes acél anyaga garantálja a tartósságot és az elegáns megjelenést. Ne habozzon, szerezze be ezt a sokoldalú munkaasztalt és könnyítse meg a mindennapi munkafolyamatokat!


Specifikáció

  • Polc méret: 60×30 cm
  • Magasság: 80 cm
  • Láb méret: 5(átmérő) x 72mm
  • 4 kerék
  • Rozsdamentes acél
  • Állítható alsó polc

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP