Sörcsap, sörtorony - 36 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Sörcsap, sörtorony – 36 cm

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: BTT-36 Kategóriák: , Címkék: , ,

Sörcsap, sörtorony – 36 cm

A sörcsap, sörtorony lehetővé teszi a saját készítésű vagy nagyobb kiszerelésű sörök egyidejű hűtését és egyszerű kezelését és csapolását.

Fedezze fel a sörcsapok és sörtornyok kivételes világát ezzel a professzionális minőségű, rozsdamentes acélból készült sörcsappal és sörtoronnyal. Ez az elegáns és stílusos készülék lehetővé teszi saját készítésű sörök vagy nagyobb kiszerelésű sörök egyidejű hűtését és könnyed kezelését, így garantálva a tökéletes csapolási élményt.

Az ezüst színű sörcsap és sörtorony lenyűgözi vendégeit a látványával, miközben kiváló minőségű söröket kínál. A rozsdamentes acél anyag nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem tartósságot és higiénikusságot is garantál. A kiváló minőségű anyagból készült csőnek köszönhetően a sör mindig az optimális hőmérsékleten marad, így a vendégek élvezhetik a friss és hideg italokat.

A sörcsap és sörtorony megfelelő méretei teszik lehetővé, hogy bármilyen helyiségben elférjenek. A 4 mm belső átmérőjű és 1,2 méter hosszú cső könnyen csatlakoztatható a sörtartályhoz, és biztosítja a sör zavartalan áramlását a sörtornyokba. A sörtorony méretei 360 x 76 mm, ami ideális arányt eredményez a kényelmes és könnyű csapoláshoz.

A sörcsap és sörtorony kiegészül egy praktikus csepptálcával is, amely garantálja a tiszta és rendezett környezetet a csapolás során. A csepptálca méretei 30 x 18 x 2 cm, amely elegendő területet biztosít a véletlen folyadékfoltok és cseppek gyűjtésére, így a környezet mindig tiszta és rendezett marad.

A sörcsap és sörtorony össztömege mindössze 5 kg, így könnyedén mozgatható és elhelyezhető a kívánt helyen. Legyen szó otthoni bárpultokról, vendéglátóhelyekről vagy rendezvényekről, ez a könnyű készülék ideális választás, hogy vendégeit kiváló minőségű sörrel és professzionális csapolási élménnyel lássa el.

Ne engedje, hogy a sör minősége és csapolása kompromisszumokat követeljen! Válassza ezt a sörcsapot és sörtornyot, amely egyszerre elegáns, praktikus és megbízható. Legyen a házi sörfőzés mestere vagy a vendéglátóhelyek szakértője, ez a sörcsap és sörtorony garantáltan a kedvenc eszköze lesz a friss és finom sörök csapolásához.


Specifikáció

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Ezüst színű
  • Cső méret: 4 mm belső átmérő és 1,2m hossz
  • Torony méretek: 360 x 76 mm
  • Csepptálca méret: 30 x 18 x 2 cm
  • Tömeg: 5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP