Sörszivattyú (mágnes pumpa) - 19l/perc » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Sörszivattyú (mágnes pumpa) – 19l/perc

43.180 Ft (Bruttó) 34.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: BP-19 Kategóriák: ,

Sörszivattyú (mágnes pumpa) – 19l/perc

A sörszivattyú lehetővé teszi a hatékony és kényelmes sörcsapolást. A mágnes pumpa és rozsdamentes acél kivitel hosszú élettartamot eredményez.

Ez a lenyűgöző eszköz megkönnyíti a sörtartályból a poharakba való áramoltatást, és a mágnes pumpa és rozsdamentes acél kivitelnek köszönhetően hosszú élettartammal büszkélkedhet.

A sörszivattyú anyagminősége kiemelkedő, hiszen rozsdamentes acélból készült. Ez a kiváló minőségű anyag biztosítja a tartósságot és az ellenálló képességet, így hosszú távon is problémamentesen működik. A rozsdamentes acél nem csak ellenáll az időjárás viszontagságainak, hanem ellenáll a korróziónak és a sérüléseknek is, így biztos lehet benne, hogy a ez a sörszivattyú sokáig fog hibátlanul működni.

A sörszivattyú feszültsége 230V, így bármely elektromos aljzatba könnyedén csatlakoztatható. Ezáltal garantáltan stabil és hatékony működést biztosít a csapolás során.

A max. térfogatáram a sörszivattyúban 19 liter/perc, attól függően, hogy milyen alapanyagot használ. Ez a kiváló kapacitás lehetővé teszi, hogy akár nagyobb mennyiségű sört is könnyedén csapolhasson, legyen szó egy nagyobb összejövetelről vagy egy buliról. A hatékony teljesítmény és a gyors sebesség segítségével mindenkit időben elláthat egy finom, hűvös sörrel.

A sörszivattyú max. távolsága 3,4 méter. Ez azt jelenti, hogy a sör kiöntésekor akár távolabbra is irányítható a folyadék, így rugalmasan alkalmazkodhat az adott helyzetekhez és elrendezésekhez. Nem kell aggódni a csapolóberendezés elhelyezésére vonatkozó korlátok miatt, hiszen a sörszivattyúval mindig megfelelő távolságra juttathatja a sört.

A csatlakozó menetek 1/2″-os méretűek, így könnyedén összekötheti a sörszivattyút a kívánt csapteleppel vagy csaprendszerrel. A megbízható illesztések révén nincs szükség bonyolult beállításokra vagy extra eszközökre. Egyszerűen csak rögzítse a sörszivattyút a csaptelephez, és máris készen áll a sörcsapolásra.

A sörszivattyúval garantáltan élvezetes és könnyed sörcsapolási élményben lesz része. A mágnes pumpa és rozsdamentes acél kivitel kombinációja biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot, miközben a specifikációk széles választékát nyújtja, hogy a személyes igényeihez és az adott helyzethez igazíthassa a működést.

Specifikáció

  • Anyagminőség: rozsdamentes acél
  • Feszültség: 230V
  • Max. térfogatáram: 19l/perc (alapanyag függvényében)
  • Max. távolság: 3,4 m
  • Csatlakozó menetek: 1/2″
  • Max. hőmérséklet: 120°C

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP