Szabászgép - körkéses, akkumulátoros » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szabászgép – körkéses, akkumulátoros

137.160 Ft (Bruttó) 108.000 Ft (Nettó)

1 készleten

Cikkszám: KAS-125 Kategóriák: , Címke:

Szabászgép – körkéses, akkumulátoros

Az akkumulátoros, körkéses szabászgép felgyorsítja és egyszerűsíti a szabászati feladatok, munkafolyamatok elvégzését. Legyen szó szövetek, papírok vagy más anyagok vágásáról, ez a szabászgép kiváló minőségű teljesítményt nyújt a legmagasabb elvárásoknak is megfelelve.

Az akkumulátoros szabászgép könnyen használható, így mind a kezdő, mind a tapasztalt szabászok számára ideális választás. Nem kell aggódnia a hosszú töltőkábel miatt, mert az eszköz kábel nélkül is használható. A 230V feszültségű töltőkábel lehetővé teszi, hogy a szabászgépet bárhol használja anélkül, hogy bekötné a hálózati áramforrásba.

A kisgép maximális teljesítménye 200W, amely lehetővé teszi a könnyed és hatékony vágást. A kés átmérője 125 mm, ami ideális a különböző anyagok vágásához. Legyen szó vastag vagy vékony anyagról, ez a körkéses szabászgép biztosítja a pontos és sima vágást minden alkalommal.

A vágómagasság 39 mm, ami elegendő ahhoz, hogy a szabászgép széles körű alkalmazásokat kínáljon. A magas vágómagasság lehetővé teszi például vastag anyagok vagy több réteg egyszerre történő vágását is. Ezáltal időt és erőfeszítést takaríthat meg, miközben pontos és professzionális eredményeket ér el.

A szabászgép fordulatszáma 5 fokozatban állítható: 600/800/1000/1200/1400 [1/perc]. Ez a sokoldalúságot és a különböző vágási igényekhez való alkalmazkodást biztosítja. Alacsonyabb fordulatszám mellett a finomabb vágásra koncentrálhat, míg magasabb fordulatszám esetén hatékonyan és gyorsan dolgozhat.

Ezen felül, a szabászgép rendkívül könnyű és kompakt. Mindössze 2,75 kg tömegével könnyedén kezelhető, anélkül, hogy megterhelné a kezét vagy a karját hosszabb munkafolyamatok során. A könnyű súly és a kompakt kialakítás lehetővé teszi a hordozását és a tárolását bárhol.

Röviden összefoglalva, az akkumulátoros, körkéses szabászgép a hatékonyságot és a kényelmet egyesíti. Az őszinte minőségének és specifikációinak köszönhetően ez az eszköz a szabászati feladatok és munkafolyamatok egyszerűsítésére és felgyorsítására lett tervezve. Ne habozzon, vásároljon egyet még ma, és tapasztalja meg az új szabászati élményt ezzel az innovatív eszközzel!


Specifikáció

  • Töltőkábel feszültség: 230V
  • Max. teljesítmény: 200W
  • Kés átmérő: 125 mm
  • Vágómagasság: 39 mm
  • 5 fokozatban állítható fordulatszám: 600/800/1000/1200/1400 1/perc
  • Tömeg: 2,75 kg

 

 

További információk

Tömeg 4 kg
TOP