Széf - 27l, fiókkal » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Széf – 27l, fiókkal

93.980 Ft (Bruttó) 74.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SSB-27 Kategóriák: , Címkék: , ,

Széf – 27l, fiókkal

A széf használatával egyszerűen biztonságba helyezheti értéktárgyait, ékszereit, pénzét, fontos dokumentumait az illetéktelenek elől. Ez a masszív acélból készült széf a legmodernebb biztonsági funkciókkal van felszerelve, hogy megnyugtató védelmet nyújtson a legbecsesebb tulajdonainak.

Külső méreteit tekintve ez az eszköz 36 x 30 x 45 cm, ami elegendő helyet biztosít ahhoz, hogy könnyedén elhelyezhesse benne értékes tárgyait. A 3 mm vastag acélajtóval rendelkező széf keménysége és ellenálló képessége kiemelkedő, így akár a legnehezebb körülmények között is megvédheti a tartalmát.

A széf belső területe elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen elhelyezhesse benne a kívánt tárgyakat. A belső méretek 25,4 x 25,4 x 42 cm, így elegendő helyet kínál ékszerek, készpénz és fontos iratok számára. Az 1,2 mm vastag anyagvastagság további biztonságot nyújt, míg a 55 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy akár több tárgyat is tároljon a széfben egyszerre.

A széf kialakítása és mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhesse a szekrényben, gardróbban vagy akár a padlón, így diszkréten és könnyen hozzáférhető helyen tarthatja az értékeit.

Az alaposan kidolgozott tervezés és a minőségi anyagokból történő gyártás biztosítja, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgálja Önt és megőrizze a tárgyait. Az acél szerkezetű széf extra védelmet nyújt a tűz és a víz ellen, így a dokumentumok és értéktárgyak még extrém körülmények között is biztonságban maradnak.

A széfhez két kulcs is tartozik, amelyekkel könnyen hozzáférhet a tartalmához. Az egyik kulcsot biztonsági okokból ajánlott elhelyezni egy másik helyen, hogy kizárja a jogosulatlan hozzáférést. A kulcsok minőségi anyagból készültek, annak érdekében hogy hosszú távon megbízhatóan funkcionáljanak.

Legyen szó otthoni vagy irodai használatról, ez a széf tökéletes választás az értéktárgyak védelméhez. A masszív acél anyag és a megbízható zárrendszer garantálja, hogy értékei biztonságban lesznek. Ne hagyja, hogy az illetéktelenek hozzáférjenek a legfontosabb és legértékesebb tárgyaihoz, válassza a biztonsági széfünket és élvezze nyugodtan az életet anélkül, hogy aggódnia kellene.

Specifikáció:

  • Acél
  • 36 x 30 x 45 cm külső méretek
  • 3 mm ajtó vastagság
  • 55l kapacitás
  • 25,4 x 25,4 x 42 cm belső méret
  • 1,2 mm anyagvastagság
  • 2 kulcs

További információk

Tömeg 10 kg
TOP