Széf - GETI E25DL (350x250x250mm) » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Széf – GETI E25DL (350x250x250mm)

36.830 Ft (Bruttó) 29.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 06433824 Kategóriák: , Címkék: , ,

Széf – GETI E25DL (350x250x250mm)

A széf használatával egyszerűen biztonságba helyezheti értéktárgyait, ékszereit, pénzét, fontos dokumentumait az illetéktelenek elől. Ez a megbízható és tartós eszköz a megoldás arra, hogy egyszerűen és hatékonyan védje értékeit, ékszereit, pénzét és fontos dokumentumait az illetéktelenek elől.

Az erős és tartós acél kivitelnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy értékei teljes biztonságban vannak. A széf falra vagy padlóra is rögzíthető, hogy megakadályozza annak eltulajdonítását és tovább növelje a biztonságot.

Ezzel a széffel értékei teljes biztonságban lesznek. Falra vagy padlóra is rögzíthető. A PIN-kóddal ellátott elektronikus zár egyszerű kezelést tesz lehetővé. Ha lemerült az elem, a széf a mellékelt kulccsal nyitható.

Sokoldalú kialakítása lehetővé teszi, hogy különféle értéktárgyakat tároljon benne. Pénzt, ékszereket, útleveleket, digitális fényképezőgépeket, kamerákat és még sok mást biztonságban tudhat. A széf belső része tágas és jól szervezett, hogy optimális tárolóhelyet biztosítson minden értéktárgyának.

A széf nem csak megbízható, hanem praktikus is. A kompakt méretei (250 x 350 x 250 mm) lehetővé teszik, hogy könnyen elhelyezhesse a kívánt helyen. A fekete szín pedig elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a széfnek, amely bármilyen környezetben jól mutat.

A széf tápellátásához 4 darab AA 1,5V-os elem szükséges, amelyek tartozékai a terméknek. Ez az energiaforrás hosszú élettartamot biztosít, hogy a széf mindig készen álljon a használatra.

A széfhez két kulcs is tartozik, amelyek nagyobb rugalmasságot nyújtanak a hozzáféréshez. Ha valamilyen oknál fogva nem tudja vagy nem kívánja használni a PIN-kódot, a kulcsok mindig kéznél vannak, hogy biztosítsák, hogy bármikor hozzáférhessen az értéktárgyaihoz.

Válassza ezt az elektronikus széfet, és bízza értékeit a legmagasabb szintű védelemre! Ne engedje, hogy az illetéktelenek hozzáférjenek fontos tárgyaihoz, hanem helyezze őket biztonságába.

Specifikáció

  • Pénz, ékszerek, útlevelek, digitális fényképezőgépek, kamerák stb. biztonságos tárolására tervezték
  • Tartós acél kivitel
  • 2 kulcsot tartalmaz
  • 3-8 jegyű kód

Műszaki paraméterek

  • Méretek: 250 x 350 x 250 mm
  • Szín: fekete
  • Tápellátás: (tartozék): 4 x AA 1,5V
  • Tömeg: 7 kg

További információk

Tömeg 8 kg
TOP