Szegecselő adapter fúrógéphez - 150 szegeccsel » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szegecselő adapter fúrógéphez – 150 szegeccsel

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SAF150 Kategóriák: , Címke:

Szegecselő adapter fúrógéphez – 150 szegeccsel

A szegecselő adapter fúrógéphez csatlakoztatva gyorssá és egyszerűvé teszi a szegecselési feladatok elvégzését. Ez a kiváló minőségű eszköz megkönnyíti az anyagok rögzítését és a munkafolyamatok hatékonyabbá tételét.

A szegecselő adapterünk tökéletes választás mind hobbi, mind pedig szakmai felhasználásra. A termék specifikációja garantálja, hogy az adapter minden elvárásnak megfelel. A maximális fordulatszám 1000 1/perc, így gyorsan és hatékonyan dolgozhat vele. A minimális nyomaték pedig 15 Nm, ami elegendő erőt biztosít a stabil és biztonságos szegecseléshez.

A csomag tartalmaz mindent, amire szüksége lehet a szegecselési feladatok elvégzéséhez. Az 1 darab szegecselő adapter mellett talál egy fogantyút, amely kényelmes fogást biztosít és segíti a pontos munkavégzést. A 4 darab szegecselő fej különböző méretű, hogy különböző anyagvastagságokhoz alkalmazható legyen. Az elérhető méretek: 2,4 mm, 3,2 mm, 4 mm és 4,8 mm. A multifunkciós kulcs segítségével könnyedén cserélheti ki a fejeket, hogy alkalmazkodhasson az aktuális feladathoz.

A csomag továbbá tartalmaz 3 darab fúrószárat is, amelyek lehetővé teszik az előkészítő fúrások elvégzését. A fúrószárak méretei 3,2 mm, 4,2 mm és 5,0 mm, így rugalmasan alkalmazkodhat a különböző anyagokhoz és szegecselési igényekhez. A 150 darab szegecs, amelyeket a csomag tartalmaz, további kényelmet és gazdaságosságot biztosítanak. Az elérhető szegecs méretek: M3.2 x 11, M4 x 10 és M5 x 13.

Ez a szegecselő adapter fúrógéphez való csatlakoztatásával a szegecselési feladatok könnyedén és hatékonyan végezhetők el. Készüljön fel a professzionális munkavégzésre ezzel a megbízható és sokoldalú eszközzel, és élvezze a pontos és tartós szegecselést.

Ezzel a remek eszközzel és annak teljesítményével könnyedén és hatékonyan végezheti el a szegecselési feladatokat, bizonyítva szaktudását a műhelyben.


Specifikáció

Max. fordulatszám: 1000 1/perc
Min. nyomaték: 15 Nm
A csomag tartalma:
  • 1 x szegecselő adapter
  • 1 x fogantyú
  • 4 x szegecselő fej: 2,4mm; 3,2mm; 4mm; 4,8mm
  • 1 x multifunkciós kulcs
  • 3 x fúrószár(3.2mm+4.2mm+5.0mm)
  • 150 x szegecs(M3.2 x 11 + M4 x 10 + M5 x 13)

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1