Szélgenerátor, háztartási szélturbina - 400W, lámpás » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szélgenerátor, háztartási szélturbina – 400W, lámpás típus

114.300 Ft (Bruttó) 90.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: LHST-400 Kategóriák: , Címkék: ,

Szélgenerátor, háztartási szélturbina – 400W, lámpás típus

A környezettudatos háztartások elengedhetetlen kelléke a szélgenerátor, termeljen Ön is elektromos áramot otthonában egyszerűen és környezetbarát módon.

A szélgenerátor kiváló választás azok számára, akik a fenntartható életmódra törekednek. Az öt lapátos kialakításának köszönhetően hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló szélenergiát, így magasabb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos szélgenerátorok. A lapátokat poliamidból készültek, ami tartós és időjárásálló anyag, így a berendezés hosszú élettartammal rendelkezik.

A szélkerék átmérője 0,9 méter, ami optimális méretet jelent a háztartási felhasználáshoz. Nem foglal sok helyet, így könnyedén elhelyezhető akár a kertben, a ház tetején vagy más megfelelő helyen. A névleges teljesítménye 400W (12V), így elegendő áramot generál ahhoz, hogy működtessen különböző elektromos eszközöket, például világítást vagy kisebb háztartási gépeket.

A szélgenerátor kifejezetten rugalmas az alkalmazható szélsebesség tekintetében. Működéséhez mindössze 2 m/s szélsebesség szükséges, és akár 45 m/s szélsebességig is hatékonyan működik. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen időjárási körülmények között képes áramot termelni, legyen az enyhe szellő vagy akár erős szél.

A szélgenerátor használata számos előnnyel jár. Először is, lehetőséget biztosít arra, hogy csökkentse az elektromos áramhoz való hagyományos hálózati kapcsolatot, ezáltal csökkentve a függőséget a közüzemi szolgáltatásoktól és az energiaszámláktól. Ezzel hosszú távon jelentős pénzmegtakarítást érhet el.

Emellett a szélgenerátorunk hozzájárul a környezetvédelemhez is. Az otthonában termelt zöld energia segít csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást, így csökkentve az ökológiai lábnyomát. Ez egy lépés a fenntartható jövő felé, és lehetőséget nyújt arra, hogy pozitív hatást gyakoroljon a környezetére.

Továbbá csendes működést biztosít, így nem okoz kellemetlenséget a környezetében. A modern és esztétikus kialakítása pedig jól illeszkedik a környezetébe, így nem rontja el a látványt.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy hozzájáruljon a környezettudatos életmódhoz és csökkentse az energiafüggőségét. Vásárolja meg ezt a szélgenerátort még ma, és élvezze az ingyenes és fenntartható elektromos áram előnyeit otthonában!


Specifikáció

  • Lapátok száma: 5 db
  • Lapát alapanyag: poliamid
  • Szélkerék átmérő: 0,9 m
  • Névleges teljesítmény: 400W (12V)
  • Alkalmazható szélsebesség: 2-45 m/s

A csomag kizárólag a szélkereket tartalmazza.

További információk

Tömeg 10 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1