Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő - 1000W, 12V, 6 lapát » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő – 1000W, 12V, 6 lapát

190.500 Ft (Bruttó) 150.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HSTT-100012 Kategóriák: , Címkék: ,

Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő

Boldogok vagyunk, hogy bemutathatjuk a legújabb háztartási szélturbinánkat, amely forradalmasítja a megújuló energiák használatát otthonában. Az 1,1 méter átmérőjű szélkerék 6 darab poliamid lapátjának köszönhetően kiválóan használható akár 40 m/s szélsebességnél is, amely lehetővé teszi a hatékony energiatermelést bármilyen környezetben.

A 1000W-os névleges teljesítményű szélgenerátorunk MPPT töltésvezérlőjének köszönhetően a megtermelt energia optimális hasznosítása garantált. Az MPPT töltésvezérlő lehetővé teszi a legjobb hatékonyság elérését, és biztosítja, hogy az energiatermelő rendszer mindig a lehető legmagasabb hatékonysággal működjön.

A háztartási szélturbina alkalmazása környezetbarát és hatékony megoldás a lakóhelyi energiafogyasztás csökkentésére, ami hosszú távon pénzt takarít meg Önnek. Válassza a szélgenerátort, és élvezze az önellátás biztonságát és a fenntartható életstílus előnyeit!

A környezettudatos háztartások elengedhetetlen kelléke a szélgenerátor, termeljen Ön is elektromos áramot otthonában egyszerűen és környezetbarát módon.

Specifikáció

– Lapátok száma: 6 db

– Lapát alapanyag: poliamid

– Szélkerék átmérő: 1,1 m

– Névleges teljesítmény: 1000W (12V)

– Alkalmazható szélsebesség: 2-40 m/s

– MPPT töltésvezérlő

A csomag a szélkereket és a töltésvezérlőt tartalmazza.

További információk

Tömeg 10 kg
TOP