Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő – 1000W, 24V, 6 lapát

215.900 Ft (Bruttó) 170.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HSTT-100024 Kategóriák: , Címkék: ,

Szélgenerátor, háztartási szélturbina és töltésvezérlő – 1000W, 24V, 6 lapát

A környezettudatos háztartások elengedhetetlen kelléke a szélgenerátor, termeljen Ön is elektromos áramot otthonában egyszerűen és környezetbarát módon. Készüljön fel a környezettudatos jövőre és éljen az egyszerű, környezetbarát energiaforrás előnyeivel!

A szélgenerátor a környezettudatos háztartások legjobb barátja, lehetővé téve Önnek, hogy otthonában saját elektromos áramot termeljen. Végre független lehet a hagyományos energiaforrásoktól, és élvezheti a szabad energiát, amelyet a szél kínál.

Ez az eszköz kiváló minőségű és megbízható működést biztosít. A hatékony tervezésnek köszönhetően kihasználja a szél erejét, hogy elektromos áramot generáljon. A szélkerék hatékonyan mozog a 6 db poliamid lapát segítségével, amelyeket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készítettek.

A szélkerék átmérője 1,1 m, így megfelelő méretű, hogy hatékonyan működjön a legkülönbözőbb szélviszonyok között. A szélgenerátor névleges teljesítménye 1000W (24V), ami elegendő ahhoz, hogy kielégítse az otthoni energiaigényeket.

Az alkalmazható szélsebesség tartomány 2-40 m/s között változik, így ez a szélgenerátor képes kiaknázni a gyenge és erős szélviszonyok előnyeit egyaránt. Ezáltal biztosítva van az állandó elektromos áramellátás.

A szélgenerátort kiegészíti egy speciális MPPT töltésvezérlő, amely hatékonyan szabályozza a töltési folyamatot. Ez a fejlett vezérlőrendszer biztosítja, hogy a generátor optimálisan működjön, és a termelt energia hatékonyan és biztonságosan tárolódjon.

A szélgenerátor megvásárlása számos előnnyel jár. A környezettudatos életmód és a fenntarthatóság fontosságának hangsúlyozása révén hozzájárulhat a klímaváltozás elleni küzdelemhez. Az otthonában termelt zöld energia használatával csökkentheti a károsanyag-kibocsátást és csökkentheti az ökológiai lábnyomát.

A berendezés kiváló minőségű anyagokból készül, és tartós és megbízható teljesítményt nyújt. A hatékony lapátok és az MPPT töltésvezérlő együttesen optimalizálják az energiaelőállítást és tárolást, ezáltal maximalizálva az áramtermelést.

Válassza a környezettudatos és fenntartható megoldást! Szerezzen be egy szélgenerátort, és tegye otthonát zöld energiával működővé! Ne csak áramot fogyasszon, hanem termeljen is, és tegyen a fenntartható jövőért!


Specifikáció

  • Lapátok száma: 6 db
  • Lapát alapanyag: poliamid
  • Szélkerék átmérő: 1,1 m
  • Névleges teljesítmény: 1000W (24V)
  • Alkalmazható szélsebesség: 2-40 m/s
  • MPPT töltésvezérlő

A csomag a szélkereket és a töltésvezérlőt tartalmazza.

További információk

Tömeg 10 kg
TOP