Szerencsekerék állvánnyal és írható táblával » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szerencsekerék állvánnyal és írható táblával

41.910 Ft (Bruttó) 33.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TCP-1418 Kategória: Címkék: , ,

Szerencsekerék állvánnyal és írható táblával

A szerencsekerék ideális választás játékokhoz, csapatépítő programokhoz, kellemes időtöltést nyújt a gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Legyen szó játékokról, csapatépítő programokról vagy egyszerűen csak kellemes időtöltésről, ez a szerencsekerék ideális választás mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

A szerencsekerék fő jellemzője a sokoldalúság, amelyet az 14 különböző írható és törölhető színes körcikk biztosít. Ezek a körcikkek lehetővé teszik, hogy személyre szabott üzeneteket vagy képeket helyezzenek el rajtuk, így a játék minden alkalommal egyedi és személyre szabott élményt nyújt az éppen aktuálisan játszó közönség számára. A gyermekek kifejezhetik a kreativitásukat, és a felnőttek szórakoztató módon kommunikálhatnak vagy adhatnak feladatokat egymásnak.

Az állítható magasságú állvány (117-155 cm) lehetővé teszi, hogy a szerencsekerék minden korosztálynak megfelelő legyen. Így a kisebb gyerekek könnyedén elérhetik a körcikkeket, míg a felnőttek is kényelmesen használhatják. A rugalmas magasságbeállítás biztosítja a kényelmet és a testreszabhatóságot.

A szerencsekerék szabadon 360°-ban tengely körül forgatható, így mindenki élvezheti a teljes körű és dinamikus játékélményt. A kerékátmérője 45 cm, ami ideális méretet biztosít ahhoz, hogy a körcikkek könnyen elérhetők legyenek, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy lenyűgöző és látványos legyen a forgatás.

A szerencsekerék masszív és tartós kialakítással rendelkezik, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a biztonságos használatot. A könnyű anyagokból készült szerkezet könnyen mozgatható, így könnyedén áthelyezheti a játékot egyik helyről a másikra. Tömege csupán 4kg, amellett, hogy a mozgatási folyamatok se okoznak gondot, ad egy megfelelő stabilitást a szerkezetnek.

Összességében a sokoldalúan játszható szerencsekerék kiváló választás mind a szórakoztató játékokhoz, mind a csapatépítő programokhoz, és egyaránt élvezetes időtöltést nyújt a gyerekeknek és a felnőtteknek. Fedezze fel a forgatás izgalmas világát és hozza létre a saját egyedi élményét ezzel a sokoldalú és lenyűgöző játékkal!


Specifikáció

  • 14 különböző írható és törölhető színes körcikk
  • állítható magasságú állvány (117-155 cm)
  • 360°-ban tengely körül forgatható kerék
  • 45 cm kerékátmérő
  • 4 kg

További információk

Tömeg 4 kg
TOP