Szimulátor állvány, konzol - összecsukható - G920-ART » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szimulátor állvány, konzol – összecsukható – G920-ART

60.960 Ft (Bruttó) 48.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: G920ZDJ Kategóriák: , Címkék: ,

Szimulátor állvány, konzol – összecsukható – G920-ART

A szimulátor állvány használatával kényelmesebb és nagyobb élmény a versenyzés, szerezze be mielőbb és hozza ki magából a maximumot! Ha szenvedélyesen szereti a versenyzést, vagy csak szeretne egy új és izgalmas tevékenységet kipróbálni, akkor ez a szimulátor állvány a Ön számára való választás.

Az állvány acél vázból készült, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást a versenyzés során. Ez a masszív váz biztosítja, hogy a szimulátor állvány mindig stabil helyzetben maradjon, így Ön teljes biztonságban érezheti magát, miközben teljes erőbedobással versenyez.

A szimulátor állvány állítható magassággal rendelkezik, így könnyedén megtalálhatja Ön a saját magához leginkább passzoló beállítást. Az állvány magassága 68,5 és 80 cm között állítható, így mindenki megtalálhatja a saját magához legkényelmesebb pozíciót. A kényelem és a testreszabhatóság érdekében az állvány alap mérete 48 x 57,5 cm, a kormánytartó konzol mérete 42 x 15 cm, és a váltótartó mérete 16 x 12 cm. Ez lehetővé teszi, hogy az állványt tökéletesen illessze Ön a saját preferenciáihoz és az eszközeihez.

Ha nincs szüksége az állványra, könnyedén összecsukhatja és könnyen tárolhatja. Az összecsukott mérete mindössze 48 x 77 x 19 cm, így akár egy szekrénybe vagy kamrába is könnyedén elteheti. A könnyű tárolhatóság lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg otthonában, amikor éppen nem használja az állványt.

Fontos megjegyezni, hogy az állvány ára csak a vázat tartalmazza. A kormány, váltó és pedálok nem képezik a csomag részét, így ezeket külön kell beszereznie. Az állvány vázának vásárlása azonban megadja Önnek a lehetőséget, hogy saját testreszabott versenyzési rendszert hozzon létre, amely pontosan megfelel az igényeinek és vágyainak.

Ne habozzon tovább! Szerezze be a szimulátor állványt még ma, és fedezze fel a versenyzés új világát otthona kényelméből. Élvezze a sebességet és az adrenalint, miközben a versenyzés minden pillanatában a legjobb teljesítményét nyújtja!Specifikáció

  • Acél váz
  • Állítható magasság: 68,5 – 80 cm
  • Alap méret: 48 x 57,5 cm
  • Kormánytartó konzol méret: 42 x 15 cm
  • Váltótartó méret: 16 x 12 cm
  • Összecsukott méret: 48 x 77 x 19 cm, könnyen tárolható
  • Tömeg: 14kg

Az ár kizárólag a vázat tartalmazza: a kormány, váltó, pedálok nem képezik a csomag részét!

További információk

Tömeg 14 kg
TOP