Szimulátor állvány, konzol - összecsukható - G920 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Szimulátor állvány, konzol – összecsukható – G920

60.960 Ft (Bruttó) 48.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: 458RSWS Kategóriák: , Címkék: ,

A szimulátor állvány használatával kényelmesebb és nagyobb élmény a versenyzés, szerezd be mielőbb és hozd ki magadból a maximumot.

Specifikáció

– Acél váz

– Állítható magasság: 54-90 cm

– Alap méret: 64 x 54 cm

– Kormánytartó konzol hossza: 55 cm

– Váltótartó méret: 2-10 cm

– Összecsukott méret: 66 x 54 x 20 cm, könnyen tárolható

– Tömeg: 12kg

 

Az ár kizárólag a vázat tartalmazza: a kormány, váltó, pedálok nem képezik a csomag részét.

 

A szimulátor állvány egy olyan eszköz, amelyet a játékosok használnak, hogy valósághűbbé tegyék a szimulációs játékokat. Az állvány általában acélvázból áll, ami tartós és stabil alapot biztosít a játékokhoz.

Az állvány magassága állítható, így kényelmesen használható bármilyen magasságú játékos számára. Az állítható magasság 54-90 cm között van, ami elegendő lehet mindenki számára. Az állvány alapmérete 64 x 54 cm, ami elegendő helyet biztosít a játékos számára, hogy kényelmesen üljön és irányítsa a játékot.

Az állványon található kormánytartó konzol hossza 55 cm, ami elegendő helyet biztosít a játékosok számára, hogy kényelmesen tartsák a kormányt és irányítsák a járművet. Az állványon található váltótartó mérete 2-10 cm, ami elegendő helyet biztosít a játékosok számára, hogy kényelmesen kezeljék a váltót és váltogassanak a sebességek között.

Az állvány összecsukott mérete 66 x 54 x 20 cm, ami lehetővé teszi a könnyű tárolást, amikor nincs szükség rá. Az állvány könnyen összeállítható és szétszedhető, így a játékosok könnyedén el tudják tárolni és szállítani.

Az állvány tömege 12kg, ami könnyű súlyának köszönhetően könnyedén mozgatható és elhelyezhető. Az állványon található kerekek lehetővé teszik a könnyű mozgatást az otthoni játékteremben vagy a garázsban.

Összességében a szimulátor állvány egy nagyszerű eszköz a játékosok számára, akik szeretik a valósághű játékélményt. Az állvány könnyen beállítható, tárolható és mozgatható, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék javítani játékélményüket és kényelmesen játszani a kedvenc szimulációs játékaikat.

További információk

Tömeg 12 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1