Tejszín készítő, tejföl készítő, tejszeparátor gép

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Tejszín készítő, tejföl készítő, tejszeparátor – 10500 1/min

87.630 Ft (Bruttó) 69.000 Ft (Nettó)

2 készleten (utánrendelhető)

Tejszín készítő, tejföl készítő, tejszeparátor – 10500 1/min

A tejszín készítő, tejföl készítő tejszeparátor lehetővé teszi az egészséges táplálkozáshoz szükséges alapanyagok gyors és egyszerű előkészítését.

A tejszín készítő tejszeparátor rozsdamentes acél és öntött vas kivitele kiemelkedő tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Ez a masszív anyagválasztás garantálja, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is élvezheti a készítő előnyeit.

A tejszeparátor fordulatszáma akár 10500 1/perc is lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan készítsen friss tejszínt és tejfölt. Az emelkedett fordulatszám segít elválasztani a tejet a tejszíntől, így könnyedén elérheti a kívánt állagot és textúrát.

A tejszeparátor 5 literes tartály kapacitással rendelkezik, így elegendő mennyiséget tud előállítani egyszerre. Ez különösen előnyös, ha nagyobb mennyiségű tejszínt vagy tejfölt szeretne készíteni, például családi összejöveteleken vagy különleges alkalmakkor.

A termék méretei a mellékelt termékfotón láthatóak, így könnyedén beillesztheti a konyhai környezetébe anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén tárolja vagy akár magával vigye, ha utazás közben szeretné használni.

A tejszín készítő tejszeparátor tömege mindössze 8 kg, így könnyedén kezelhető és mozgatható. Nem kell aggódnia a nehéz emelgetések miatt, mert a könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen használható és tárolható.


Specifikáció

  • Rozsdamentes acél és öntött vas kivitel
  • Fordulatszám: max. 10500 1/min
  • Tartály kapacitás: 5l
  • Méretek: termékfotón láthatóak
  • Tömeg: 8 kg

Mi is az a tejszeparátor?


A tejszeparátor egy olyan eszköz, amelyet arra terveztek, hogy elkülönítse a tej zsíros részét a folyadéktól. Az elvégzett feladatot úgynevezett centrifugális erő segítségével éri el.

A tejszeparátorokat általában a tejfeldolgozó iparban használják, de néhány otthoni tejtermelő is használja őket. Az eszközök nagy előnye, hogy lehetővé teszik a tejtermelők számára, hogy maguk elkészítsék a tejszínüket, a vajukat és más tejtermékeket, amelyekhez magasabb zsírtartalomra van szükség.

A tejszeparátorok általában az alábbi részekből állnak:

  • a tartály, amelyben a nyers tej összegyűlik
  • a centrifugáló kamra, ahol a nyers tej centrifugálás során különválik a zsíros és a folyékony részekre
  • a kifolyócső, amelyen keresztül a két rész külön-külön távozik.

A tejszeparátorok használata segít a tejtermelőknek és a tejfeldolgozóknak hatékonyabban dolgozni, mivel lehetővé teszik a zsíros és folyadékos részek elkülönítését a tejben. Ezzel csökkenthető a tejfeldolgozásra fordított idő és munkaerő, valamint lehetővé teszi a tejtermékek pontosabb és kiegyensúlyozottabb zsírtartalmának elérését.

További információk

Tömeg 8 kg
TOP