Teleszkópos ablaktisztító, napelem mosó - 7 méter » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos ablaktisztító, napelem mosó – 7 méter

82.550 Ft (Bruttó) 65.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Teleszkópos ablaktisztító, napelem mosó – 7 méter

Ha szeretné, hogy az ablakai tisztasága kifogástalan legyen, akkor ezzel a teleszkópos ablaktisztító eszközzel biztosan elérheti ezt a célt! Ez a kézi eszköz egészen elképesztő 7 méteres hosszúságával lehetővé teszi, hogy a legmagasabb ablakokat is könnyedén elérje, anélkül hogy a veszélyes létrázást vagy kockázatos mászást kellene vállalnia.

Az alumínium vázzal készült eszköz nagyon erős és tartós, de mégis könnyű, így egyszerűen és kényelmesen használható. Az 180°-ban állítható fej pedig lehetővé teszi, hogy bármely szögben tisztíthassa az ablakokat, még a nehezen elérhető helyeken is.

Ez a teleszkópos ablaktisztító nemcsak a kiváló minőségű anyagok és a praktikus kialakítás miatt kiváló, hanem könnyen használható funkcióival is. Egyszerűen nyomja meg a markolaton található kioldó gombot, hogy a fej könnyedén elforduljon és a megfelelő szögbe álljon. A hosszabbított nyél lehetővé teszi, hogy kényelmesen tartsa az eszközt a kezében, miközben a tisztítást végzi.

Ezzel a teleszkópos ablaktisztítóval minden ablakot a legnagyobb gondossággal és precizitással takaríthat meg. Az egyszerű használat és a kiváló minőség garantálja, hogy hosszú távon is elégedett lesz vele. Többé nem kell aggódnia az ablakok tisztasága miatt, hiszen ez az eszköz minden igényét kielégíti.

Takarítson hatékonyan és eredményesen a teleszkópos ablaktisztítóval, és élvezze a ragyogóan tiszta ablakok látványát otthonában vagy irodájában. Legyen büszke a kifogástalan tisztaságra, amelyet ez az eszköz biztosít. Ne habozzon, szerezzen be egyet még ma!


Specifikáció:

  • Kézi eszköz
  • 7 méter hosszú
  • Alumínium váz
  • 180°-ban állítható fej

teleszkópos ablaktisztító

Kinek ajánljuk a teleszkópos ablaktisztítót?

Az ilyen típusú teleszkópos ablaktisztítót bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni az ablaktisztítást, és biztonságosan szeretné elvégezni azt. Különösen ajánljuk azoknak, akiknek nagyobb épületük van, vagy nehezen elérhető ablakokkal rendelkeznek, mint például magasabb emeletekkel rendelkező lakások, irodák vagy üzletek.
Az alumínium váz és a könnyű kezelhetőség pedig lehetővé teszi, hogy a teleszkópos ablaktisztítót akár idősebb emberek vagy kezdő felhasználók is biztonságosan használják.

További információk

Tömeg 5 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1