Teleszkópos ágvágó fűrész - 120cm-360cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos ágvágó fűrész – 120cm-360cm

31.750 Ft (Bruttó) 25.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Teleszkópos ágvágó fűrész – 120cm-360cm

A teleszkópos ágvágó fűrész megoldást nyújt a nehezen elérhető gallyak, ágak metszéséhez, levágásához. Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi Ön számára, hogy könnyedén elvégezze a munkát, anélkül hogy veszélyes magas helyekre kellene másznia.

A teleszkópos ágvágó fűrész teljes hossza lenyűgöző 4,2 méter, így könnyedén elérheti a magasabb ágakat is. Az eszköz strapabíró acélból készült, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot hosszú távon.

A fűrész rész hossza 36 cm, ami ideális méretet biztosít az ágak hatékony levágásához. A fűrész vastagsága mindössze 1 mm, ami lehetővé teszi a precíz vágást anélkül, hogy túl nagy erőt kellene kifejtenie.

A teleszkóp állítható mérete 120 és 360 cm között mozog, így könnyen igazíthatja a kívánt hosszra az adott munkafeladatnak megfelelően. A teleszkópos felépítés három szekcióból áll, amelyek alumíniumból készültek.

Az ágvágó fűrész tökéletes választás mind az otthoni kertészethez, mind a szakmai felhasználáshoz. A hosszú teleszkópos nyél lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférjen még a nehezen elérhető helyekhez is, például magas fák vagy bokrok ágainak metszésénél. Ez a kiválóan tervezett eszköz lehetővé teszi, hogy megbízhatóan és hatékonyan végezze a munkát.

Az acélból készült konstrukció rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartamot biztosít Önnek. A fűrész része 36 cm hosszú, ami ideális méretet jelent a könnyű manőverezhetőség és a hatékony vágás érdekében. A vékony 1 mm-es fűrészlap lehetővé teszi, hogy pontosan és simán átvágjon a gallyakon és ágakon anélkül, hogy megakadna vagy megsérülne.

A teleszkópos állítható méret lehetővé teszi az igényeinek megfelelő hossz beállítását, így rugalmasan alkalmazkodhat a különböző feladatokhoz. A könnyű alumíniumból készült teleszkópos felépítés pedig megkönnyíti az eszköz használatát anélkül, hogy túlterhelten érezné magát.

Ne hagyja ki ezt a kiemelkedő ágvágó fűrészt, amely a hatékonyságot, a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget egyesíti magában. Bátran vásároljon egyet, és tapasztalja meg, hogy mennyivel könnyebbé és eredményesebbé válik a gallyak és ágak kezelése ezzel a kiváló minőségű eszközzel.


Specifikáció:

  • Teljes hossz: 4,2 méter
  • Alapanyag: acél
  • Fűrész hossz: 36 cm
  • Fűrész vastagság: 1mm
  • Teleszkóp állítható mérete: 120-360cm
  • Teleszkóp felépítése: 3 szekciós, alumínium

 

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP