Teleszkópos ágvágó fűrész - 180cm-540cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos ágvágó fűrész – 180cm-540cm

40.640 Ft (Bruttó) 32.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: TPS-618 Kategóriák: , Címke:

Teleszkópos ágvágó fűrész – 180cm-540cm

A teleszkópos ágvágó fűrész megoldást nyújt a nehezen elérhető gallyak, ágak metszéséhez, levágásához. Ez a megbízható eszköz kiváló megoldást kínál azokra a helyzetekre, amikor a magasabb vagy nehezen hozzáférhető helyeken végzendő vágási munkákra van szükség.

A teleszkópos ágvágó fűrész rendkívül sokoldalú és praktikus. A teljes hossza 6 méter, mely lehetővé teszi, hogy magasabb ágakat és gallyakat is könnyedén elérjen anélkül, hogy másznia vagy veszélyes helyzetekbe kellene kerülnie. A hosszú nyél lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, így kevesebb erőfeszítéssel végezheti el a metszési feladatokat.

Az ágvágó fűrész alapanyaga erős és tartós acél, ami biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A fűrész rész hossza 36 cm, és az 1 mm vastagságú pengék kiválóan alkalmasak a gyors és hatékony vágásra. Legyen szó vastagabb ágakról vagy vékonyabb gallyakról, ez a fűrész mindig megbízhatóan teljesít.

A teleszkóp állítható mérete 180-540 cm között változtatható, így könnyen testre szabhatja az ágvágó fűrészt az adott feladathoz. A teleszkóp felépítése 3 szekciós alumínium, ami nem csak tartósságot és stabilitást biztosít, hanem a könnyű kezelhetőséget is. Az állítható méret lehetővé teszi, hogy magasabb ágakat érjen el anélkül, hogy instabil vagy kényelmetlen lenne a használat.

Ezenkívül, a teleszkópos ágvágó fűrész rendkívül könnyű a mindössze 3 kg tömegével. Ezért hordozható és könnyen mozgatható, ami nagyban megkönnyíti a munkavégzést és a tárolást is. Összefoglalva ez az ágvágó fűrész, erős, könnyű, stabil, állítható, praktikus, hatékony, tartós, megbízható és sokoldalú.

Bízzon a teleszkópos ágvágó fűrészben, hogy könnyedén és hatékonyan végezze el a kertészeti munkákat. Legyen szó faágak eltávolításáról vagy fák formázásáról, ez az eszköz mindig megbízható segítséget nyújt. A kiváló minőségű anyagokból készült teleszkópos ágvágó fűrész hosszú távú befektetés a kertészeti munkákhoz, amely hosszú élettartamot és kiváló vágási teljesítményt nyújt.


Specifikáció:

  • Teljes hossz: 6 méter
  • Alapanyag: acél
  • Fűrész hossz: 36 cm
  • Fűrész vastagság: 1mm
  • Teleszkóp állítható mérete: 180-540cm
  • Teleszkóp felépítése: 3 szekciós, alumínium
  • Tömeg: 3kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP