Teleszkópos ágvágó fűrész - 180cm-730cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos ágvágó fűrész – 180cm-730cm

46.990 Ft (Bruttó) 37.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: TPS-624 Kategóriák: , Címke:

Teleszkópos ágvágó fűrész – 180cm-730cm

A teleszkópos ágvágó fűrész megoldást nyújt a nehezen elérhető gallyak, ágak metszéséhez, levágásához.

Az általunk kínált teleszkópos ágvágó fűrész tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik nehezen elérhető gallyak és ágak vágásához, levágásához keresnek hatékony eszközt. A termék magas minőségű alapanyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a hatékony munkavégzést.

A teleszkópos ágvágó fűrész teljes hossza 7,8 méter, amely lehetővé teszi, hogy elérjük a magasabb, nehezen megközelíthető ágakat is. Az acélból készült alapanyagok magas szilárdságot és tartósságot biztosítanak, hogy a fűrész hosszú élettartamú legyen és megállja a helyét a nehéz munkakörülmények között is.

A fűrész része 36 cm hosszú, így hatékonyan vágja át a vastagabb ágakat is. A 1 mm vastag fűrész pengéje kiváló minőségű, éles vágást biztosít, és hosszú távon is megbízhatóan teljesít.

A teleszkópos ágvágó fűrész teleszkópos állítható mérete 180 és 730 cm között mozog. Ez a széleskörű állíthatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyedén alkalmazkodjon a különböző magasságú ágakhoz és gallyakhoz. A teleszkóp felépítése 4 szekciós, amely lehetővé teszi a stabil és biztonságos működést. Az alumínium anyagból készült teleszkóp könnyű, de emellett erős is, így a munkavégzés során kényelmesen és hatékonyan használható.

Összefoglalva ez az ágvágó fűrész egy rendkívül sokoldalúan felhasználható és strapabíró eszköz. Az alumínium teleszkóp segítségével könnyedén elérhetők a magasabb ágak is. Az acél alapanyagok a tartósság és a hosszú élettartam biztosításában játszanak szerepet. A 36 cm hosszú fűrész pengéje éles és hatékony vágást tesz lehetővé. A 1 mm vastag fűrész pengéje ellenálló és megbízható. A teleszkóp mérete 180 és 730 cm között állítható, így sokféle magasságban alkalmazható. A 4 szekciós teleszkóp stabil és biztonságos működést garantál.

A teleszkópos ágvágó fűrész ideális választás kertészkedéshez és fák gondozásához. Könnyű és hatékony eszköz, amely a kerti munkák során segítséget nyújt. Ideális választás a kertészeti munkákhoz, fák gondozásához és egyéb kerti tevékenységekhez. Kiváló minőségű anyagokkal és tervezéssel rendelkezik, hogy hosszú élettartammal és hatékony teljesítménnyel szolgáljon.

Használja Ön is ezt a teleszkópos ágvágó fűrészt, és élvezze a könnyű és hatékony munkavégzést a kertjében!

Specifikáció:

  • Teljes hossz: 7,8 méter
  • Alapanyag: acél
  • Fűrész hossz: 36 cm
  • Fűrész vastagság: 1mm
  • Teleszkóp állítható mérete: 180-730cm
  • Teleszkóp felépítése: 4 szekciós, alumínium

 

 

További információk

Tömeg 5 kg
TOP