Teleszkópos ágvágó fűrész - 790cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos ágvágó fűrész – 790cm

49.530 Ft (Bruttó) 39.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: TPS-26 Kategóriák: , Címke:

Teleszkópos ágvágó fűrész – 790cm

A teleszkópos ágvágó fűrész megoldást nyújt a nehezen elérhető gallyak, ágak metszéséhez, levágásához. Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi Ön számára, hogy könnyedén elvégezze a magasban lévő munkákat anélkül, hogy a biztonságot vagy a hatékonyságot veszélyeztetné.

A teleszkópos ágvágó fűrész hosszú teljes hossza 8 méter, így Ön bármilyen magasságú fa ágaihoz hozzáférhet. Az eszköz alapanyaga kiváló minőségű acél, amely biztosítja a tartósságot és az ellenállást a mindennapos használat során. A fűrész rész hossza 34 cm, ami ideális méretet jelent a precíz vágáshoz, és lehetővé teszi, hogy könnyedén elvágja a vastagabb ágakat is.

A fűrész vastagsága 1 mm, így éles és hatékony vágást hajthat végre minden fajta faanyagban. A teleszkóp felépítése 8 darab 1 méteres epoxi rúdból áll, amelyek könnyen és zökkenőmentesen csúsztathatók egymásba, hogy megfeleljenek az Ön által kívánt hosszúságnak és magasságnak. Ez a rendkívül rugalmas rendszer lehetővé teszi Önnek, hogy a fűrészt pontosan beállítsa az adott munka szükségleteinek megfelelően.

A Teleszkópos ágvágó fűrész ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely kényelmes és biztonságos használatot biztosít Önnek. A markolat puha tapintású anyagból készült, amely kiváló fogást és csúszásmentes tartást nyújt, így pontos és hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

Ideális választás a kerti munkákhoz. Könnyen kezelhető és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi a nehezen elérhető gallyak és ágak hatékony metszését. Az 1 mm vastag fűrész éles és precíz vágást biztosít, míg a 8 méteres teleszkóp segítségével könnyedén elérhetők a magasabb területek.

Legyen szó a kertjének ápolásáról, a gyümölcsfák metszéséről vagy más hasonló feladatokról, a teleszkópos ágvágó fűrész mindig a segítségére lesz. Ez az erős és megbízható eszköz hosszú éveken át szolgálni fogja Önt, miközben megkönnyíti a fakivágással kapcsolatos feladatokat, és időt, valamint befektetett energiát takarít meg Önnek.


Specifikáció:

  • Teljes hossz: 8 méter
  • Alapanyag: acél (fűrész)
  • Fűrész hossz: 34 cm
  • Fűrész vastagság: 1mm
  • Teleszkóp mérete és felépítése: 8 db 1 méteres epoxi rúd

További információk

Tömeg 5 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1