Teleszkópos mosó adapter - 1,5-5,4m » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos mosó adapter – 1,5-5,4m

71.720 Ft (Bruttó) 56.472 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VV-TWW-18 Kategóriák: , Címkék: ,

Teleszkópos mosó adapter – 1,5-5,4m

A teleszkópos mosó használatával hatékonyan elvégezheti a mosási, tisztítási feladatokat a nehezen elérhető helyeken is. Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy kiváló eredményeket érjen el anélkül, hogy állandóan mászkálnia kellene vagy veszélyes magas helyeken kellene munkálkodnia.

Ez az eszköz egy sor impozáns specifikációval rendelkezik, amelyek garantálják a kiváló teljesítményt és a hatékony tisztítást. A maximális nyomás 250 bar, így az erős vízsugár segítségével bármilyen makacs szennyeződést könnyedén eltávolíthat. A maximális térfogatáram 3,5 liter/perc, ami azt jelenti, hogy bőségesen elegendő vizet bocsát ki a hatékony tisztításhoz, még a legkeményebb feladatok esetén is.

A teleszkópos mosó hossza állítható 1,5 és 5,4 méter között, így könnyedén hozzáférhet olyan helyekhez, amelyeket más eszközökkel nehezen vagy egyáltalán nem ér el a tisztítási folyamatok során. Legyen szó magas tetőkről, erkélyekről, ablakokról vagy bármilyen más nehezen elérhető felületről, a teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a hatékony tisztítást.

Az eszköz kényelmes használatot biztosít, ahol a bemenet 3/8″-os gyorscsatlakozóval és a kimenet pedig 1/4″-es gyorscsatlakozóval rendelkezik, ami könnyű csatlakoztatást tesz lehetővé. Emellett a teleszkópos mosó testre rögzíthető pánttal is rendelkezik, így kézben tarthatja az eszközt és könnyedén kezelheti.

A teleszkópos mosóhoz 5 különböző fúvóka is jár, amelyeket az adott tisztítási feladathoz választhat. Ezek a fúvókák különböző szögű vízsugarat eredményeznek, így alkalmazkodhat a különféle felületekhez és szennyeződésekhez. Legyen szó a járdáról, autóról, vagy bármilyen más felületről, a teleszkópos mosó mindig professzionális eredményt nyújt.

A teleszkópos mosó a hatékonyság és a sokoldalúság szimbóluma. Legyen szó otthoni vagy kereskedelmi felhasználásról, ez az eszköz mindig kéznél lesz, hogy kiváló eredményeket érjen el a nehezen elérhető helyeken is. Ne vesztegesse az idejét és az energiáját más módszerekkel, a teleszkópos mosóval garantáltan elvégezheti a tisztítási feladatokat gyorsan, hatékonyan és a legnagyobb biztonságban.


Specifikáció:

  • Max. nyomás: 250 bar
  • Max. térfogatáram: 3,5l/perc
  • Hossz: 1,5-5,4m
  • Bemenet: 3/8″ gyorscsatlakozó
  • Kimenet: 1/4″ gyorscsatlakozó
  • Testre rögzíthető pánt
  • 5 különböző fúvóka

További információk

Tömeg 3 kg
TOP