Teleszkópos mosó adapter - 1,5-6m » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Teleszkópos mosó adapter – 1,5-6m

76.200 Ft (Bruttó) 60.000 Ft (Nettó)

3 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VV-TWW-20 Kategóriák: , Címkék: ,

Teleszkópos mosó adapter – 1,5-6m

A teleszkópos mosó használatával hatékonyan elvégezheti a mosási, tisztítási feladatokat a nehezen elérhető helyeken is.

Fedezze fel a hatékony mosás és tisztítás új dimenzióját a teleszkópos mosóval! Ez a rendkívül praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy elvégezze a legnehezebben elérhető helyeken is a mosási és tisztítási feladatokat.

A teleszkópos mosóval kényelmesen és hatékonyan végrehajthatja a szennyeződések eltávolítását, akár a magasabb helyeken vagy nehezen hozzáférhető területeken is. Legyen szó autómosásról, kerti bútorok tisztításáról vagy ház körüli munkákról, ez a rendkívül erős eszköz minden kihívással megbirkózik.

A teleszkópos mosó rendelkezik néhány lenyűgöző specifikációval, amelyek lehetővé teszik, hogy kihozza belőle a legtöbbet. Az eszköz maximális nyomása akár 250 bar is lehet, így bármilyen makacs szennyeződést könnyedén eltávolíthat. A maximális térfogatáram 3,5 liter/perc, így elegendő vízzel rendelkezik ahhoz, hogy hatékonyan és gyorsan elvégezze a mosási feladatokat.

A teleszkópos mosó hossza 1,5 és 6 méter között állítható, így könnyedén elérheti a magasabb területeket is. Emellett a toldószár hossza 50 centiméter, ami tovább növeli a hatótávolságot és lehetővé teszi, hogy elérje a nehezen hozzáférhető helyeket is.

Az eszköz bemenete 3/8″ gyorscsatlakozóval rendelkezik, míg a kimenetén 1/4″ gyorscsatlakozó található. Ez a gyorscsatlakozó rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén cserélje ki a különböző fúvókákat, így minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő eszköz.

A teleszkópos mosó testre rögzíthető pánttal is rendelkezik, amely megkönnyíti a hordozást és stabilan tartja az eszközt. Ezzel a praktikus pánttal könnyedén mozoghat a különböző területeken anélkül, hogy folyamatosan kézben kellene tartania a mosót.

Az eszközhöz 5 különböző fúvóka tartozik, amelyek különböző feladatokhoz ideálisak. Legyen szó nagynyomású tisztításról vagy finom permetezésről, a különböző fúvókák lehetővé teszik, hogy minden helyzetben hatékonyan végezze el a feladatokat.

A teleszkópos mosóval a hatékonyság és a praktikum találkozik. Fedezze fel a könnyed és hatékony mosás világát, és tegye meg az első lépést az eredményekben gazdag tisztítás felé!


Specifikáció:

  • Max. nyomás: 250 bar
  • Max. térfogatáram: 3,5l/perc
  • Hossz: 1,5-6m
  • Toldószár hossz: 50cm
  • Bemenet: 3/8″ gyorscsatlakozó
  • Kimenet: 1/4″ gyorscsatlakozó
  • Testre rögzíthető pánt
  • 5 különböző fúvóka

 

További információk

Tömeg 3 kg
TOP