Terápiás hinta, függőágy - kék » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Terápiás hinta, függőágy – kék

16.510 Ft (Bruttó) 13.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: TFAB-100 Kategóriák: , Címkék: , ,

Terápiás hinta, függőágy – kék

A terápiás függőágy lehetővé teszi a relaxációt, kikapcsolódást, emellett pozitív hatással lehet a mozgáskoordinációra és egyensúly kontrolljára is.

Ez a lenyűgöző kék színű függőágy tökéletes eszköz a relaxációhoz és a kikapcsolódáshoz. Készült tartós és kényelmes nylon anyagból, ami garantálja a hosszú élettartamot és a felhőkön való lebegés érzését.


Specifikáció

 • Szín: kék
 • Anyag: nylon
 • Névleges terhelhetőség: 80 kg
 • Max. terhelhetőség: 100 kg
 • Állítható hossz (1 vagy 2 függesztési pont)
 • Hintaként gyerekek és felnőttek által egyaránt használható

A terápiás függőágy, hinta egy speciális tipusú hinta, amely a terápiás célokat szolgálja. Gyakran a gyógyászatban, a rehabilitációban, a mozgásterápiában és a mentális egészség megőrzésében használják. A terápiás hinta mozgás- és ingázás-terápiát nyújt. Ez pedig segíthet a fájdalomcsillapításban, a fizikai egyensúly javításában, az izomzat erősítésében és a mozgáskoordináció javításában. Azoknak is jó lehet, akiknek nehézséget okoz a nyugalmi állapotban tartózkodás, például a rákkal vagy más betegséggel küzdő betegeknek, valamint a mozgásszervi betegeknek és a kisgyermekeknek. A terápiás hinta felhasználható álló vagy függő helyzetben is, és gyakran egyéni terápiás programot követ, hogy elérje a kívánt terápiás hatásokat.

A terápiás hinta használatának néhány tippje:

 1. Kezdj kis mennyiségekkel: ha új vagy a terápiás hintázásban, kezdd kis mennyiségekkel és lassan növeld az időt és az ingázás intenzitását.
 2. Alakítsd ki a saját rutinodat: személyre szabhatod a terápiás hintázás rutinját, hogy megfeleljen az egyéni igényeidnek és céljaidnak.
 3. Állítsd be a megfelelő magasságot: állítsd be a hinta magasságát úgy, hogy a lábad éppen nem érintik meg a földet, de ne legyen túl magas sem, hogy megfelelő támogatást nyújtson.
 4. Alakítsd ki a megfelelő pozíciót: válassz olyan pozíciót, amely kényelmes és támogatja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt.
 5. Állítsd be a megfelelő ingázásintenzitást: alakítsd ki a megfelelő ingázás intenzitását, amely kényelmes és segíti a fizikai és mentális egészség javítását.

Emellett mindig konzultálj orvosoddal, mielőtt bármilyen terápiás tevékenységre vállalkoznál, hogy biztosítani tudd, hogy a te esetedben biztonságos és hasznos.

terápiás hinta

 

További információk

Tömeg 2 kg
TOP