Terápiás hinta, függőágy - piros » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Terápiás hinta, függőágy – piros

11.430 Ft (Bruttó) 9.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: TFAP-100 Kategóriák: , Címkék: , ,

Terápiás hinta, függőágy – piros

A terápiás függőágy lehetővé teszi a relaxációt, kikapcsolódást, emellett pozitív hatással lehet a mozgáskoordinációra és egyensúly kontrolljára is.

A függőágy kialakítása ergonomikus és kényelmes. Kiváló minőségű, piros színű nylon anyagból készült, amely tartós és hosszú élettartamot biztosít. Az anyag kényelmesen simul a testedhez, és lehetővé teszi a levegő áramlását, így hűvösen maradhatsz még a forró nyári napokon is.

A függőágy névleges terhelhetősége 80 kg, de maximálisan akár 100 kg-ig terhelhető. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a függőágy megbízhatóan támogat téged az egész pihenési idő alatt.


Specifikáció

 • Szín: piros
 • Anyag: nylon
 • Névleges terhelhetőség: 80 kg
 • Max. terhelhetőség: 100 kg
 • Állítható hossz (1 vagy 2 függesztési pont)
 • Hintaként gyerekek és felnőttek által egyaránt használható

A terápiás hinta egy speciális tipusú hinta, amely a terápiás célokat szolgálja. Gyakran a gyógyászatban, a rehabilitációban, a mozgásterápiában és a mentális egészség megőrzésében használják. A terápiás hinta mozgás- és ingázás-terápiát nyújt. Mégpedig segíthet a fájdalomcsillapításban, a fizikai egyensúly javításában, az izomzat erősítésében és a mozgáskoordináció javításában. Azoknak is jó lehet, akiknek nehézséget okoz a nyugalmi állapotban tartózkodás. Ilyen például a rákkal vagy más betegséggel küzdő betegeknek, valamint a mozgásszervi betegeknek és a kisgyermekeknek. A terápiás hinta felhasználható álló vagy függő helyzetben is, és gyakran egyéni terápiás programot követ, hogy elérje a kívánt terápiás hatásokat.

A terápiás hinta használatának néhány tippje:

 1. Kezdj kis mennyiségekkel: ha új vagy a terápiás hintázásban, kezdd kis mennyiségekkel és lassan növeld az időt és az ingázás intenzitását.
 2. Alakítsd ki a saját rutinodat: személyre szabhatod a terápiás hintázás rutinját, hogy megfeleljen az egyéni igényeidnek és céljaidnak.
 3. Állítsd be a megfelelő magasságot: állítsd be a hinta magasságát úgy, hogy a lábad éppen nem érintik meg a földet, de ne legyen túl magas sem, hogy megfelelő támogatást nyújtson.
 4. Alakítsd ki a megfelelő pozíciót: válassz olyan pozíciót, amely kényelmes és támogatja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt.
 5. Állítsd be a megfelelő ingázásintenzitást: alakítsd ki a megfelelő ingázás intenzitását, amely kényelmes és segíti a fizikai és mentális egészség javítását.

Emellett mindig konzultálj orvosoddal, mielőtt bármilyen terápiás tevékenységre vállalkoznál annak érdekében, hogy biztosítani tudd, hogy a te esetedben biztonságos és hasznos.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1