Terápiás hinta, függőágy - több színben és méretben » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Terápiás hinta, függőágy – több színben és méretben

16.510 Ft18.415 Ft

Cikkszám: TFAB-100-12 Kategóriák: , Címkék: , ,

Terápiás hinta, függőágy – több színben és méretben

A terápiás hinta és függőágy lehetővé teszi a relaxációt, kikapcsolódást, emellett pozitív hatással lehet a mozgáskoordinációra és egyensúly kontrolljára is. Az anyagválasztás során különös figyelmet fordított a gyártó a minőségre és a kényelemre, így garantáltan kellemes és élvezetes élményt nyújt minden használat során.

A terápiás függőágy anyaga pamut, ami rendkívül puha és rugalmas. Ez az anyag elegendő ellenállást és tartást biztosít ahhoz, hogy a gyerekek szabadon mozoghassanak a hintában, miközben teljes mértékben megpihenhetnek és ellazulhatnak. A pamut anyag kellemes tapintású és légáteresztő, így akár hosszabb időn át is kényelmesen használható.

A függőágy mérete is tökéletesen megfelel a kényelmes és biztonságos használathoz. Választhat a két különböző méret közül: 100 x 280cm vagy 150 x 280cm. Mindkét méret elegendő teret biztosít a test teljes kinyújtásához és pihenéshez. A terhelhetőség maximum 150 kg, így biztos lehet abban, hogy a hinta kiválóan alkalmazkodik a különböző testtömegű felhasználókhoz.

Specifikáció

  • Anyaga: pamut
  • Mérete: 100 x 280cm vagy 150 x 280cm
  • Terhelhetőség: 150 kg

Jellemzők

  • A puha és rugalmas anyag elegendő ellenállást és tartást biztosít ahhoz, hogy a gyerekek mozoghassanak vagy csak nyugodtan pihenjenek a hintában.
  • Különböző források alapján ajánlott autista, PDD, Asperger, ADD/ADHD és Down-szindrómás gyermekek számára is.
  • Kül- és beltérben egyaránt használható.

Csomag tartalma:

  • 1 x hinta
  • 2 x kötél
  • 1 x karabiner

A terápiás hinta egy speciális típusú hinta, amely a terápiás célokat szolgálja. Gyakran a gyógyászatban, a rehabilitációban, a mozgásterápiában és a mentális egészség megőrzésében használják. A terápiás hinta mozgás- és ingázás-terápiát nyújt, amely segíthet a fájdalomcsillapításban, a fizikai egyensúly javításában, az izomzat erősítésében és a mozgáskoordináció javításában. Azoknak is jó lehet, akiknek nehézséget okoz a nyugalmi állapotban tartózkodás, például a rákkal vagy más betegséggel küzdő betegeknek, valamint a mozgásszervi betegeknek és a kisgyermekeknek. A terápiás hinta felhasználható álló vagy függő helyzetben is, és gyakran egyéni terápiás programot követ, hogy elérje a kívánt terápiás hatásokat.

 

terápiás hinta

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méret

100×280 cm, 150×280 cm

Szín

Fekete, Piros, Zöld, Lila, Kék, Szürke, Rózsaszín

TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

2024FEB

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1