Térdeplőszék - állítható » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térdeplőszék – állítható

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: AKC-B1 Kategóriák: , Címke:

Térdeplőszék – állítható

A térdeplőszék ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi az ülőmunkát és segíthet a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében. Ez a szék tökéletes választás azoknak, akik hosszú órákat töltenek ülve a munkahelyükön vagy akár otthoni irodájukban.

Az első dolog, amit észre fog venni a térdeplőszékkel kapcsolatban, az a kifinomult és ergonomikus kialakítás. A szék felépítése kifejezetten a test természetes görbületeit veszi figyelembe, ezáltal megkönnyítve a helyes testtartást és csökkentve az ülés közben jelentkező feszültséget és fájdalmat. Ez különösen fontos azoknak, akik hajlamosak a hátfájásra vagy más mozgásszervi problémákra.

A térdeplőszék tartósságának és stabilitásának biztosítása érdekében magas minőségű anyagokat használtak a gyártás során. A szék váza erős acélból készült, így könnyedén elbírja akár 120 kg terhelést is. Az ülőpárna PVC anyaggal van bevonva, amely tartós és könnyen tisztítható, míg a hab réteg a kényelmes ülést szolgálja.

Az állítható magasság tartomány lehetővé teszi, hogy a széket személyre szabva használhassa. A 53-71 cm-es tartományban a legmegfelelőbb ülésmagasságot választhatja ki, így biztosítva a test optimális megtartását. Ezenkívül az ülőpárna mérete is ideális, 43×25 cm-es területen helyezkedik el, hogy kényelmesen elférjen rajta a személy.

A térdeplőszék egy további előnye, hogy a térdpárnája állítható. A 48×16-26 cm-es méret lehetővé teszi, hogy a térdpárnát az egyéni igényeinek megfelelően alakítsa ki. Ez segít a lábak és a térdek helyes pozíciójának fenntartásában, valamint csökkenti a nyomást a térdízületeken.

A térdeplőszék tökéletes választás azoknak, akik fontosnak tartják a kényelmet és az egészséges testtartást munkájuk során. A PVC anyagú ülőpárna és a hab réteg egyedülálló kényelmet nyújt a hosszú órákon át tartó ülőmunka során. A szék állítható magassága lehetővé teszi, hogy az ülését a testének megfelelően alakítsa ki, megelőzve a fájdalmas testhelyzeteket. Az erős acél váz biztosítja a szék stabilitását, és a max. 120 kg terhelhetőség garantálja a tartósságot.

Összességében a térdeplőszék a kényelem és az egészség megfelelő egyensúlyát kínálja. Használatával javíthatja az ülőmunka hatékonyságát és csökkentheti a mozgásszervi panaszok kockázatát. Válasszon egy ergonomikus és megbízható térdeplőszéket, és élvezze a kényelmet és a megfelelő testtartást a munkája során!


Specifikáció

  • Anyagminőség: PVC + hab + acél
  • Terhelhetőség: max. 120kg
  • Állítható magasság tartomány: 53-71 cm
  • Ülőpárna méret: 43×25 cm
  • Térdpárna méret: 48×16-26 cm

További információk

Tömeg 6 kg
TOP