Térdeplőszék - világosbarna » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Térdeplőszék – világosbarna

48.260 Ft (Bruttó) 38.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: KC-LB1 Kategóriák: , Címke:

Térdeplőszék – világosbarna

A térdeplőszék ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesebbé teszi az ülőmunkát és segíthet a mozgásszervi megbetegedések megelőzésében.

A térdeplőszék a modern munkakörnyezetben elengedhetetlen eszköz a kényelmes és egészséges ülőpozíció fenntartásához. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően a szék segít optimalizálni a testtartást és csökkenti a hosszabb ülésből eredő kellemetlenségeket és fájdalmakat. Ezáltal nem csak kényelmes munkavégzést biztosít, hanem segít megelőzni a mozgásszervi megbetegedéseket és a hát- és derékproblémákat is.

A térdeplőszék alapanyaga első osztályú fa keret, amely rendkívüli tartósságot és stabilitást biztosít. A habpárnázat pedig még nagyobb kényelmet és puhaságot nyújt. Az anyagminőség kiváló, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át élvezheti a szék kényelmét és megbízhatóságát.

A térdeplőszék a munkakörnyezetben való ülőmunkát könnyíti meg.  A szék terhelhetősége akár 100 kg, így biztosítva van a stabilitás és a tartósság még a nehezebb testalkatú felhasználók számára is. A kiváló minőségű anyagoknak és a masszív szerkezetnek köszönhetően a szék hosszú éveken át képes megbirkózni a mindennapi használattal.

Ezenkívül, a szék könnyen mozgatható, ami nagyon praktikus, ha gyakran változtatni szeretné a helyzetét a helyiségben vagy ha azt szeretné, hogy könnyedén illeszkedjen más bútorokhoz az ülés során.

Az ülőpárna és a térdpárna kényelmes méretei biztosítják a megfelelő támasztást a testnek. Az ülőpárna mérete 41/37*29*7 cm, míg a térdpárna mérete 47/45*23*7 cm. Az optimális méretek lehetővé teszik, hogy a test kiegyensúlyozott és kényelmes legyen az ülés során, miközben a gerinc megfelelő tartást kap.

A térdeplőszék tökéletes választás a modern munkakörnyezetbe. Ergonomikus kialakítása kényelmesebb ülést biztosít, megelőzi a mozgásszervi megbetegedéseket. Fa keret és habpárnázat biztosítja a stabilitást és tartósságot.

A térdeplőszék a modern munkakörnyezetben nélkülözhetetlen eszköz, amely nem csak a kényelmet, de az egészséget is előtérbe helyezi. Válassza a kiváló minőségű anyagokból készült és ergonomikus kialakítású térdeplőszéket, hogy hosszú távon élvezhesse a kényelmet és a hatékony munkavégzést!

Specifikáció

  • Anyagminőség: fa keret + hab
  • Terhelhetőség: max. 100kg
  • Ülőpárna méret: 41/37*29*7cm
  • Térdpárna méret: 47/45*23*7cm

További információk

Tömeg 6 kg
TOP