Tuya Smart Wifis termosztát elektromos fűtéshez » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Tuya Smart Wifis termosztát elektromos fűtéshez

24.130 Ft (Bruttó) 19.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TSW-E Kategória: Címke:

Tuya Smart Wifis termosztát elektromos fűtéshez

Fedezze fel a Wifis termosztát legújabb innovációját az elektromos fűtés szabályozásában! Ez a modern és intelligens eszköz a kényelmet és az energiahatékonyságot helyezi az otthona középpontjába.

NTC hőmérséklet érzékelővel van felszerelve, amely precízen méri a környezeti hőmérsékletet. A pontos érzékelés lehetővé teszi az optimális hőmérséklet fenntartását a kényelmes és kellemes belső klíma elérése érdekében. A termosztát hőmérséklet pontossága 1 ℃, így biztos lehet benne, hogy a beállított hőmérséklet mindig pontosan visszatükrözi a valóságot.

Az energiahatékonyság és a megtakarítás érdekében a termosztát rendkívül alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Az áramfelvétel mindössze <1W, így nem kell aggódnia a nagyobb számlák miatt. Továbbá, a feszültség tartománya AC 110-230V 50/60Hz, így kompatibilis a legtöbb otthoni elektromos rendszerrel.

A termosztát rugalmasan alkalmazkodik a különböző fűtési igényekhez. A terhelési áram beállítható 3A vagy 16A értékre, ezáltal lehetővé teszi az eszköz használatát kisebb és nagyobb teljesítményű fűtőrendszerekhez egyaránt. Nincs szükség további komplex beállításokra vagy áramkörök átalakítására, egyszerűen csatlakoztassa a termosztátot az elektromos fűtési rendszeréhez, és élvezze a pontos hőszabályozást.

A beállított hőmérséklet tartomány 5-90 ℃, így széles skálájú hőmérséklet beállítási lehetőségeket kínál. A könnyen hozzáférhető vezérlőfelület lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet könnyű beállítását és a fűtési ütemterv programozását. Emellett a termosztát távolról is vezérelhető a Tuya Smart alkalmazás segítségével, így akár otthona távolából is könnyedén szabályozhatja a fűtést.


Specifikáció:

  • Hőmérséklet érzékelő: NTC
  • Hőmérséklet pontosság: 1 ℃
  • Áramfelvétel: <1W
  • Feszültség: AC 110-230V 50/60Hz
  • Terhelési áram: 3A/16A
  • Hőmérséklet beállítása: 5-90 ℃
  • Billentyű: Érintőgomb

App távirányító
Okostelefonja vagy táblagépe segítségével távvezérelheti az intelligens wifi termosztátot az ingyenes Smart Life vagy TuyaSmart alkalmazással bárhonnan és bármikor.

Hangvezérlés
Az intelligens wifi termosztát tökéletesen kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home, a Yandex Alice szolgáltatással.

LCD érintőképernyő
Nagyméretű LCD érintőképernyős kijelző háttérvilágítással, könnyen olvasható. Elegáns megjelenés, egyedi kialakítással.

Pontos hőmérséklet
A hőmérséklet meghatározás 1°C-os pontossággal.

Heti programozható
A termosztát ennek megfelelően különböző hőmérséklet-beállításokat támogat napi 6 időzítési móddal.

Memória funkció
Nem kell aggódnia áramkimaradás miatt, a készülék beépített memóriával rendelkezik így nem felejti el a mentett beállításokat.

Gyermekzár
A termosztát gyerekzárral ellátott, így nem kell félnie, amiatt hogy könnyű kezelhetősége miatt gyerekek piszkálják.

Alkalmazás
Alkalmas elektromos fűtéshez.

További információk

Tömeg 1 kg
TOP