Rágcsálóriasztó, ultrahangos - DERAMAX PROFI » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Ultrahangos rágcsálóriasztó – DERAMAX PROFI

27.940 Ft (Bruttó) 22.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Ultrahangos rágcsálóriasztó – DERAMAX PROFI

A Deramax-Profi repeller a beltéri és kültéri területek védelmét szolgálja a márnákkal, rágcsálókkal és cickányokkal szemben. A készülék az ember számára teljesen biztonságos és zajmentes. A kártevőket az ultrahangos rágcsálóriasztó jelei tartósan megzavarják, és rövid időn belül elhagyják a védett területet. A készülék működése környezetbarát, vegyszerek használata nélkül.

Automatikus frekvencia- és teljesítményváltás:

A Deramax-Profi kártevőirtó készülékben automatikusan változik az alkalmazott ultrahangfrekvencia, amely az adott kártevőtípusra optimalizált. Ezzel egyidejűleg a riasztó teljesítményének szabályozott változása is megtörténik. A frekvencia és a teljesítmény összehangolt változtatása jelentősen hozzájárul az elriasztó hatékonyságának növeléséhez és a kártevők elriasztó jelhez való hozzászokásának lehetőségének korlátozásához.

Az ultrahangjel rezonanciaerősítése:

A Deramax-Profi elriasztó rezonáns jelerősítést alkalmaz, ami fontos a lehető legnagyobb teljesítmény elérése érdekében a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás mellett. A riasztó elektronikus áramkörei által generált frekvenciákat az egyes gyártási sorozatokon belül kalibráljuk a használt piezo jelátalakítók (ultrahang „kibocsátók”) rezonanciafrekvenciáival.

A Deramax-Profi szórófej tápellátása:

A Deramax-Profi egy olyan madárijesztő, amely hálózati tápegységről (dugaszoló adapter) kapja a tápellátást. A tápegység nem tartozék.

A kártevők célcsoportja:

Mardekárosítók, egerek, patkányok, patkányok, cickányok, menyétek.

A madárijesztő ellenállóképessége:

Beltéri és kültéri használatra. Az oltó ellenáll víznek, hónak, nedvességnek, pornak, magas hőmérsékletnek és fagynak (- 25°C-tól + 80°C-ig).

A Deramax-Profi irtószer biztonsága:

Az emberekre gyakorolt hatás szempontjából a Deramax-Profi madárijesztő nem zavarja kellemetlen zajjal a környezetét, teljesen csendes és biztonságos. Megfelel az ultrahang maximális szintjére meghatározott törvényi határértékeknek. Belső szabályaink ezután túlmutatnak az alkalmazandó törvényeken, és figyelembe veszik a jelenlegi orvosi tudományos munkákat és a WHO ajánlásait a levegőben terjedő ultrahangjelekre vonatkozóan. Ugyanakkor ez a mardekáros és rágcsálóriasztó nem gyakorol negatív hatást a közönséges házi vagy haszonállatokra, például kutyákra, macskákra, lovakra, baromfira, egzotikus madarakra stb.

Kényelmes működés:

A készüléket semmilyen módon nem kell beállítani, teljesen automatikusan működik.

Madárijesztő elhelyezése:

A madárijesztő elhelyezésének gyakori megoldása, és általában a legpraktikusabb megoldás is, különösen beltéri használat esetén, hogy a földre, a védett terület egyik sarkába helyezzük, úgy, hogy az eleje a védett terület közepe felé nézzen. Lehetőség van azonban arra is, hogy a madárijesztőt csavarok vagy kétoldalas ragasztószalag segítségével kerítéshez, falhoz, oszlophoz, ablakhoz, ajtóhoz stb. rögzítsük, ami leginkább kültéri használatra alkalmas. Ebben az esetben is javasoljuk, hogy a szórófej elülső részét a védett terület közepére irányítsuk.

További információk

Tömeg 2 kg
TOP