Univerzális központi zár » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Univerzális központi zár

12.700 Ft (Bruttó) 10.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Univerzális központi zár

Az univerzális központi zár szinte minden típussal kompatibilis, alkalmazható pneumatikus, hidraulikus és elektromos rendszerekhez egyaránt.

Ez az eszköz számos funkcióval rendelkezik, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a járművezetést. Először is, a zárás/nyitás funkció lehetővé teszi Önnek, hogy könnyedén vezérelje az autózárakat a távolból. Nem kell többé a kulcsokkal bajlódnia, egyszerűen csak nyomjon egy gombot a távirányítón, és a központi zár elvégzi a többit. Emellett a zár lehetőséget kínál az autó lokalizálására a parkolóban, így soha többé nem kell hosszan keresnie járművét.

A független csomagtartó nyitás funkcióval rendelkező központi zár további kényelmet biztosít Önnek. Csak a távirányítóval nyissa ki a csomagtartót, anélkül, hogy meg kellene keresnie a kulcsot vagy a kezelőpanelt. Kényelmes és időtakarékos megoldás azok számára, akik gyakran használják a csomagtartót.

Az univerzális központi zár rendkívül sokoldalú, mivel kompatibilis pneumatikus, hidraulikus és elektromos rendszerekkel egyaránt. Tehát függetlenül attól, hogy milyen típusú autót vezet, biztos lehet benne, hogy ez a zár tökéletesen működik.

A kódolási mód segítségével tovább növelheti az autó biztonságát. A központi zár távvezérlője könnyen programozható, így csak Önnek és az engedélyezett személyeknek lesz hozzáférése a járműhöz. Ez megakadályozza a illetéktelen hozzáférést és tolvajok behatolását.

Egyszerű telepítés és használat

Az egyszerű telepítés lehetővé teszi, hogy könnyedén felszerelje az univerzális központi zárat a járműbe. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy bonyolult beállításokra. Egyszerűen kövesse a mellékelt telepítési utasításokat, és pár lépésben kész is.

Az univerzális kivitel lehetővé teszi, hogy többféle típusú járműben is használja ezt a központi zárat. Tehát, ha autót cserél vagy kölcsönösen használja, nem kell aggódnia a zár inkompatibilitása miatt.

A csomag két távirányítót tartalmaz, így megoszthatja a jármű hozzáférését a családtagokkal vagy más megbízható személyekkel. Minden távirányító kényelmesen elfér a zsebben vagy a kulcstartón, így mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá.

Az univerzális központi zár DC 12V tápellátással működik, ami a legtöbb járműben megtalálható. A zár maximális kimeneti áramerőssége 10A, ami elegendő az autózárak megbízható működtetéséhez.

Az üzemi hőmérséklet tartomány -20 °C és +40 °C között van, így a központi zár minden időjárási körülmények között megbízhatóan működik. Tehát akár hideg télben, akár forró nyáron is biztos lehet abban, hogy a zár mindig rendeltetésszerűen fog működni.

A LED visszajelző segít Önnek ellenőrizni a zár állapotát. Amikor aktív, a LED jelzi a nyitott vagy zárt állapotát, így mindig tudni fogja, hogy az autója biztonságban van.

Válassza az univerzális központi zárat, és élvezze a kényelmet, biztonságot és megbízhatóságot, amit ez a sokoldalú eszköz nyújt. Ne töltse tovább az időt a kulcsok keresésével vagy a zárak kézi kezelésével, egyszerűen csak élvezze az autóvezetést, miközben a központi zár mindent gond nélkül kezel.


Specifikáció:

 • Funkciók: zárás/nyitás/autó lokalizálása a parkolóban
 • Független csomagtartó nyitás
 • Kompatibilis pneumatikus, hidraulikus és elektromos rendszerekkel egyaránt
 • Kódolási mód
 • Távvezérlés
 • Egyszerűen beszerelhető
 • Univerzális kivitel
 • Két távirányítóval
 • DC 12V tápellátás
 • Max. kimeneti áramerősség: 10A
 • Üzemi hőmérséklet: -20 ~ +40 °C
 • Tömeg: ~ 0.30 kg
 • LED visszajelző

További információk

Tömeg 2 kg
TOP