Vákuum nyomásmérő, karburátor szinkronizáló - 4 db » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vákuum nyomásmérő, karburátor szinkronizáló – 4 db

40.640 Ft (Bruttó) 32.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VNK-4 Kategóriák: , Címke:

Vákuum nyomásmérő, karburátor szinkronizáló – 4 db

A vákuum nyomásmérő szett lehetővé teszi a nyomás értékek pontos mérését és a karburátorok szinkronizálását.

A kiváló minőségű készlet mindazoknak a szakembereknek és szerelőknek lett tervezve, akik a legmagasabb szintű pontosságra törekszenek és professzionális eredményeket szeretnének elérni.

A készlet tartalmazza az alábbi elemeket, amelyek garantálják a széles körű alkalmazhatóságot és a kényelmes használatot:

 • Négy darab 3-1/2″ vákuum mérőóra: Ez a készlet nélkülözhetetlen része, amely biztosítja a precíz nyomásmérés lehetőségét. A mérőórák nagy pontossággal rendelkeznek, így megbízható adatokat szolgáltatnak a vizsgált rendszerek állapotáról.
 • Négy darab gumi cső (8x5x750 mm): A hosszú, rugalmas gumicsövek segítségével könnyedén csatlakoztathatja a mérőórákat a vizsgált rendszerekhez. A csövek kiváló minőségű anyagból készültek, amelyek ellenállnak a nyomáskülönbségeknek és hosszú élettartammal rendelkeznek.
 • Négy darab (3.9x52mm) és négy darab (3.9x122mm) csatlakozó: Az ilyen típusú csatlakozók lehetővé teszik a mérőórák egyszerű és stabil csatlakoztatását a vizsgált rendszerekhez. A két különböző méret lehetővé teszi a rugalmas alkalmazást különböző típusú és méretű csatlakozókhoz.
 • Nyolc darab kúpos csatlakozó (8×40 mm): Ezek a kúpos csatlakozók széles körű alkalmazhatóságot biztosítanak. Rugalmasan illeszkednek a különböző csövekhez és csatlakozókhoz, lehetővé téve a könnyű és biztonságos csatlakoztatást.
 • Négy darab (10x53mm) (M6x0.75) és négy darab (10x60mm) (M6x1.0) csatlakozó: Ezek a csatlakozók kifejezetten a karburátorok szinkronizálására lettek tervezve. Az optimális méretükkel és menetükkel könnyedén illeszkednek a karburátorokhoz, biztosítva a pontos mérést és a szinkronizáció hatékonyságát.

Ez a vákuum nyomásmérő szett a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készült, hogy hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítson. Az összes elem könnyen használható, és az egyes részek szorosan illeszkednek egymáshoz, hogy elkerüljék a nyomáscsökkenéseket és a pontatlanságokat a mérés során.

Legyen Ön is a profi szakember, aki a vákuum nyomásmérő szettünkkel precíz méréseket végezhet és a karburátorokat tökéletesen szinkronizálhatja.


Specifikáció:

A készlet tartalma

 • 4 x 3-1/2″ vákuum mérőóra
 • 4 x gumi cső (8x5x750 mm)
 • 4 x csatlakozó (3.9x52mm) és 4 X csatlakozó (3.9x122mm)
 • 8 x kúpos csatlakozó (8×40 mm)
 • 4 x csatlakozó (10x53mm) (M6x0.75)
 • 4 x csatlakozó (10x60mm) (M6x1.0)

További információk

Tömeg 3 kg
TOP