Vákuumszivattyú - 180W, 19l kamra » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vákuumszivattyú – 180W, 19l kamra

101.600 Ft (Bruttó) 80.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: VPC-1805 Kategóriák: , Címke:

Vákuumszivattyú – 180W, 19l kamra

A vákuumszivattyú használatával gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a levegőt az adott munkatérből. Nagy teljesítménnyel és hatékonysággal rendelkezik, hogy gyorsan végezze el a munkát. A max. 85 l/perc térfogatáram biztosítja, hogy a levegő gyorsan eltávolításra kerüljön, lehetővé téve az ön számára a hatékony munkavégzést.

A szivattyú 180W teljesítménnyel rendelkezik, ami elegendő erőt biztosít a szükséges vákuum előállításához. A 1720 fordulatszám percenként optimális teljesítményt nyújt, és lehetővé teszi a stabil és megbízható működést.

A szivattyú a standard 230V/50Hz feszültségen üzemel, így könnyedén illeszthető a meglévő elektromos hálózathoz.

A szivattyú kamra térfogata 19 liter, ami elegendő helyet biztosít a munkavégzéshez. Emellett a vákuumszivattyú maximális üzemi hőmérséklete 70°C, így megbízhatóan működik akár a magas hőmérsékletű környezetekben is.

A vákuumszivattyú sokoldalú alkalmazhatósága lehetővé teszi számos területen történő használatát. Legyen szó fémipari munkákról, elektronikai szerelésekről vagy élelmiszeripari feldolgozásról, ez a szivattyú mindig kiváló választás lesz.

Specifikáció:

 • A szivattyú olaj nélkül kerül kiszállításra. Alkoholtartalmú anyagokhoz nem alkalmas.
 • Térfogatáram: max. 85 l/perc
 • Teljesítmény: 180W
 • Fordulatszám: 1720 1/perc
 • Feszültség: 230V/50Hz
 • Kamra térfogat: 19l
 • Maximális üzemi hőmérséklet: 70°C

Mi is a vákuumszivattyú?

A vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amely képes létrehozni és fenntartani a vákumot, azaz az alacsony nyomású állapotot. A vákum a levegő vagy más gáz molekuláinak minimális jelenléte, amely egy zárt térben jelen van.

A vákuumszivattyúk széles körben alkalmazhatók a mérnöki, a kémiai, az élelmiszeripari, az egészségügyi és más területeken. Például a vákuumszivattyúk segíthetnek a folyadék vagy gáz szivattyúzásában, a mérési vagy tesztelési folyamatokban, valamint a csomagolási és tárolási folyamatokban.

A vákuumszivattyúk különböző típusúak lehetnek, beleértve a szívószivattyúkat, a rotatív szivattyúkat, a turbószivattyúkat és a kristályos vákumszivattyúkat. Az alkalmazási terület és a folyamat igényei alapján a megfelelő típusú vákumszivattyút kell kiválasztani.

Mire használható?

A vákuumszivattyúk számos különböző területen alkalmazhatók, beleértve a következőket:

 1. Üzemi folyamatok: A vákuumszivattyúk segíthetnek a gázok vagy folyadékok szivattyúzásában, valamint a szennyeződések eltávolításában a folyamatok során.
 2. Kémiai és vegyipari terület: A vákuumszivattyúk széles körben alkalmazhatók a kémiai reakciók katalizálására, valamint a gázok vagy folyadékok tisztítására.
 3. Élelmiszeripar: A vákuumszivattyúk segíthetnek a tartós élelmiszerek, például a lekvárok vagy szörpök, csomagolásában és tárolásában.
 4. Egészségügy: A vákuumszivattyúk használhatók a sebgyógyításban, a műtétek során és a szív-érrendszeri betegségek kezelésében.
 5. Mérnöki terület: A vákuumszivattyúk segíthetnek a próbaüvegek, a komponensek vagy más mérnöki alkatrészek próbálásában.

Ezen kívül a vákumszivattyúk még számos egyéb területen is alkalmazhatók, beleértve a kutatást, a fejlesztést, a laboratóriumi munkát, a műszaki tervezést és még sok más területet.

További információk

Tömeg 10 kg
TOP