Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform - piros » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform – piros

63.500 Ft (Bruttó) 50.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: JF-CFM21 Kategóriák: , Címke:

Vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform – piros

A vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform segítségével otthonában is egyszerűen edzhet és masszírozhatja különböző testrészeit.

Fedezze fel a hatékonyság és kényelem új dimenzióját a vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform segítségével! Ez az innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy otthonában egyszerűen edzhessen és masszírozhassa különböző testrészeit. Ezzel a kiváló minőségű eszközzel könnyedén elérheti a fitneszcélokat és javíthatja a test egészségét.

Az ABS anyagminőség garantálja a tartósságot és a stabilitást, így biztos lehet abban, hogy hosszú éveken át élvezheti a vibrációs tréner nyújtotta előnyöket. A kompakt méret (52,5x31x12,5 cm) lehetővé teszi, hogy egyszerűen tárolja és használja a készüléket bármelyik szobában anélkül, hogy sok helyet foglalna.

A 200W-os erőteljes motor lehetővé teszi, hogy intenzív edzést végezzen és élvezze a masszázs nyújtotta lazítást. A vibrációs tréner rendelkezik egy LCD kijelzővel, amely intuitív módon megjeleníti az információkat, így könnyedén követheti az edzési folyamatot és beállíthatja a megfelelő intenzitást az egyéni igényeihez igazítva. A 180 különböző sebesség szint segít abban, hogy a legmegfelelőbb intenzitást válassza, legyen szó edzésről vagy masszírozásról.

Az USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség lehetővé teszi, hogy csatlakozzon más eszközökhöz, például okostelefonjához vagy tabletjéhez, és használja az a hozzá kapcsolódó alkalmazásokat és programokat, amelyek további funkciókat és testreszabhatóságot nyújtanak az edzésekhez. A távirányító segítségével kényelmesen módosíthatja az edzés beállításait anélkül, hogy megzavarná azt. A készlet tartalmaz két db gumikötelet, amelyek lehetővé teszik a különböző testrészek edzését és erősítését.

A vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform piros színével is stílust és dinamizmust kölcsönöz a térnek. Ez a modern kiegészítő nem csak hatékony eszköz az otthoni edzéshez és masszírozáshoz, hanem stílusos kiegészítő is, amely feldobja a szoba hangulatát.

Ne várjon tovább, és tegye még hatékonyabbá és élvezetesebbé az edzést és masszírozást a vibrációs tréner, vibrációs masszírozó platform segítségével! Bármilyen célja is legyen, ez az eszköz biztosítja az optimális teljesítményt és kényelmet otthona kényelméből. Legyen része a fitnesz forradalmának és kezdje el alakítani az álomalakját még ma!


Specifikáció

  • Anyagminőség: ABS
  • Méret: 52,5x31x12,5cm
  • Teljesítmény: 200W
  • Csomag tömege: 11 kg
  • Kijelző: LCD
  • 180 sebesség szint
  • USB és Bluetooth csatlakozási lehetőség
  • Távirányító
  • 2 db gumikötél
  • Szín: piros

További információk

Tömeg 11 kg
TOP