Wellness gőzgenerátor - 4kW » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Wellness gőzgenerátor – 4kW

101.600 Ft (Bruttó) 80.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: ST-40 Kategóriák: ,

Wellness gőzgenerátor – 4kW

A wellness gőzgenerátor használatával hatékonyan állíthat elő gőzt akár otthonában is. Ezzel az innovatív eszközzel könnyedén teremthet egyedülálló wellness-élményt és élvezheti a luxus szintjét, amelyet egy gőzterápia nyújt.

A gőzgenerátor kiváló minőségű teljesítményt nyújt, hiszen 4kW teljesítményével hatékonyan és megbízhatóan termel gőzt. A 230V feszültség pedig lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos használatot otthonában.

A termék ideális méretei révén a helyiség ajánlott mérete 3-5m3, így kiválóan alkalmazható kisebb wellness szobákban, otthoni szaunákban vagy fürdőszobákban. A gőzgenerátor kompakt méretei (39,5 x 15,3 x 31,3 cm) lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezze a kívánt helyen, anélkül, hogy nagy helyet foglalna el.

A hőmérséklet tartomány 35-55°C között állítható be, így személyre szabhatja a gőzterápia intenzitását és hőmérsékletét az egyéni igényeknek megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználja a gőz pozitív hatásait, például a stressz csökkentését, a bőr hidratálását és a vérkeringés javítását.

A wellness gőzgenerátor minőségi anyagokból készül, így tartósságot és megbízhatóságot biztosít. Az eszköz könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is élvezheti a kiváló minőséget és a kellemes gőzterápia előnyeit.

Ezen készülék megvásárlása több okból is kiváló döntés. Először is, lehetővé teszi, hogy otthonában kényeztesse magát és lazítson anélkül, hogy el kellene hagynia a komfortzónáját. Ezzel az eszközzel bármikor élvezheti a gőzterápia jótékony hatásait.

A gőzgenerátor kiváló teljesítménye garantálja, hogy az ön által kívánt hőmérsékleten és intenzitáson állítja be a gőzöket, így az igényeinek maximálisan megfelelhet. Ez az egyéni testi és lelki regeneráció kulcsa.

Az eszköz kompakt méretei lehetővé teszik, hogy bárhova elhelyezze otthonában, legyen az egy wellness sarok, fürdőszoba vagy akár egy kisebb szauna. Ön döntheti el, hol és mikor szeretne relaxálni, anélkül hogy a helyhiány miatt aggódna.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonában kényeztesse magát a wellness gőzgenerátor segítségével. Élvezze a luxus érzését és a teljes testi és lelki regenerációt, amelyet a gőzterápia nyújt. Fedezze fel a tökéletes egyensúlyt és a teljes relaxáció élményét ezzel a kiváló minőségű wellness gőzgenerátorral.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 4kW
  • Feszültség: 230V
  • Helyiség ajánlott mérete: 3-5m3
  • Méret: 39.5 x 15.3 x 31.3 cm
  • Hőmérséklet tartomány: 35-55°C

További információk

Tömeg 10 kg
TOP