Wellness gőzgenerátor - 6kW » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Wellness gőzgenerátor – 6kW

127.000 Ft (Bruttó) 100.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: ST-60 Kategóriák: ,

Wellness gőzgenerátor – 6kW

A wellness gőzgenerátor használatával hatékonyan állíthat elő gőzt akár otthonában is.

Fedezze fel a kényeztetés és a relaxáció új szintjét azzal a fantasztikus wellness gőzgenerátorral, amelyet akár otthonában is használhat! Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi Önnek, hogy hatékonyan előállítson gőzt, így élvezheti a gőzfürdő jótékony hatásait, bármikor, amikor csak szeretné.

A wellness gőzgenerátor rendkívül erőteljes teljesítményt nyújt. A beépített 6 kW-os motor lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan létrehozza a tökéletes mennyiségű gőzt a kívánt hőmérsékleten. A 230V-os feszültség biztosítja a stabil és megbízható működést, így Ön zavartalanul élvezheti a wellness élményt.

Ez a gőzgenerátor ideális helyiségekhez, amelyek mérete 5-7 m3 között van. Legyen szó fürdőszobáról, otthoni wellness területről vagy akár egy kis szaunáról, ez az eszköz tökéletesen alkalmazkodik a környezethez, és a legmagasabb minőséget nyújtja. A kompakt méret (39,5 x 15,3 x 31,3 cm) lehetővé teszi, hogy könnyedén beépítse a kívánt helyre, így nem kell aggódnia a helyhiány miatt.

A wellness gőzgenerátor rendkívül sokoldalú és felhasználóbarát. A hőmérséklet tartomány 35 és 55 Celsius fok között változik, így teljesen testre szabhatja a gőzfürdő élményt az egyéni igényeinek megfelelően. Állítsa be a hőmérsékletet a kívánt komfort szintre, és élvezze a melegség és a relaxáció érzését, amelyet a gőzfürdő nyújt.

A wellness gőzgenerátor innovatív funkciókkal rendelkezik, amelyek tovább fokozzák az Ön élményét. A vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa a kívánt paramétereket a hőmérséklet szempontjából, továbbá azt a vezérlő segítségével bármikor kedvére szabályozhatja használat közben.

Ne habozzon tovább, szerezzen be egy saját wellness gőzgenerátort, és élvezze az otthoni gőzfürdőzés előnyeit és luxusát! Élvezze a pihentető és feltöltődő élményt, amelyet ez az eszköz nyújt. Felejtse el a mindennapi stresszt és merüljön el a kényelem és a wellness világában a saját otthonában!

Specifikáció

  • Teljesítmény: 6kW
  • Feszültség: 230V
  • Helyiség ajánlott mérete: 5-7m3
  • Méret: 39.5 x 15.3 x 31.3 cm
  • Hőmérséklet tartomány: 35-55°C

 

További információk

Tömeg 10 kg
TOP