Wi-Fi kamera - SOLIGHT 1D76 » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Wi-Fi kamera – SOLIGHT 1D76

26.670 Ft (Bruttó) 21.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 08810861 Kategóriák: , Címkék: , ,

Ellenőrizze otthonát szinte bárhonnan az 1D76 kamerával. Egyszerűen vegye elő telefonját vagy táblagépét, és tartsa szemmel otthonát bárhol, ahol internetkapcsolatban van. A kamera tápegységgel működik, így a hét minden napján, a nap 24 órájában élő adást biztosít. Vagy kapjon riasztást mobileszközén, amint a kamera mozgást észlel, és nézze meg az 1080p Full HD videót.

– 24/7 élő videoátvitel: Ez az IP-kamera az otthoni vezeték nélküli Wi-Fi hálózaton keresztül működik, így az élő és rögzített felvételeket közvetlenül a mobileszközön lévő mobilalkalmazásból (iOS 8 vagy újabb operációs rendszerű telefon vagy táblagép, illetve Android 4.1 vagy újabb operációs rendszerű telefon vagy táblagép) érheti el.
– Egyszerű telepítés: A telepítés nagyon egyszerű; egyszerűen csatlakoztassa a kamerát, és állítsa be a telefonján lévő alkalmazással. A kamerát egyszerűen elhelyezheti egy asztalon vagy felszerelheti a falra.
– Telefonos értesítés: Ha bekapcsolja a mozgásérzékelést, a kamera értesítést küld a mobilkészülékére, ha mozgást észlel.
– Éjszakai látás: A kamera lehetővé teszi az éjszakai látást a 8 LED-érzékelőnek köszönhetően, amely tiszta képet biztosít szürkületben vagy sötétben (hatékonyság 20 méteren).
– Hang: A 2 irányú hangfelvétel lehetővé teszi a kommunikációt a családdal vagy a barátokkal.
– Nézze meg a nagyobb képet: A széles, 95 fokos felvétel széles képet ad a helyiségről, míg a zoom lehetővé teszi, hogy szükség esetén közelebb kerüljön a történésekhez.
– Ellenáll a szélnek és az esőnek: Az IP66-os védelemnek köszönhetően a kamera bármilyen időjárási körülmények között működhet, mivel teljesen ellenáll az esőnek, a pornak, és -20 °C-tól + 55 °C-ig ellenáll a hőmérsékletnek.
– Forgatható: a motoros állványnak köszönhetően a kamerát vízszintesen és függőlegesen is elforgathatja. A Smart Life alkalmazásban az elforgatást oldalirányú gesztusokkal vezérelheti, attól függően, hogy hová szeretné, hogy a kamera mutasson.
– Kristálytiszta felvétel: A kamera CMOS-érzékelője kristálytiszta Full HD 1080p felbontásban rögzít, így remekül láthatja, mi történik a házában.

Smart Life alkalmazás:

– Az alkalmazás cseh, angol és más nyelveken is elérhető.
– Kompatibilis a következő eszközökkel: Wifi 2,4 GHz, Android 4.1 és újabb, iOS 8.0 és újabb, Tuya Smart alkalmazás, Smart Life alkalmazás, Amazon Echo, Google Home.

– Wi-Fi kapcsolat
– Vezérlés a Smart Life alkalmazáson keresztül – iOS / Android
– Mozgásérzékelés
– Mobil riasztások
– Felvételi idő beállítása
– Éjszakai pásztázás – 8 LED

Műszaki paraméterek:

– kártya mérete: 128 GB (microSD, nem tartozék)
– érzékelő felbontása: 2 Mpx
– mikrofon / hangszóró: beépített
– felbontás: 1: 1080p (1920×1080) / 22FPS
– videó tömörítés: H.265
– forgatás: vízszintes 355 ° / függőleges 90 °
– betekintési szög: 95 °
– védettségi fok: IP66
– tápellátás: 5V / 1A (DC)
– alkalmazás a Ref-ben

További információk

Tömeg 3 kg
TOP