Wi-Fi-s Hologram projektor » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Wi-Fi-s Hologram projektor

60.960 Ft (Bruttó) 48.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HG-42 Kategóriák: , Címke:

Wi-Fi-s Hologram projektor

A jövő már itt van! Hologram projektor bolti reklámhoz, logó kihelyezéshez és bármilyen más 3d-s képalkotáshoz.

Ez a forradalmian új eszköz lehetővé teszi a lenyűgöző 3D-s képek és hologramok megjelenítését a reklámipar, a bolti kihelyezések vagy bármilyen más alkalmazás során. A készülék garantálja, hogy figyelemfelkeltő és emlékezetes élményt nyújtson mindenkit, aki találkozik vele.

A hologram projektor lenyűgözően pontos és részletgazdag képalkotást kínál, amely életre kelti a képeket és valóságszerű 3D hatást kelt. Az eszköz alapját a 224 LED lámpa képezi, amelyek magas minőségű megvilágítást biztosítanak a hologramokhoz. A beépített applikációnak köszönhetően könnyedén konfigurálhatja a projektor beállításait, hogy teljes mértékben kihasználja az eszköz képességeit. Megjeleníthet vele különböző képeket, amelyekkel könnyedén felkeltheti az arra járó emberek figyelmét.

A kemény ABS műanyag váz erős és tartós kialakítást biztosít a projektor számára, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál. A sokoldalú felhasználhatóság lehetővé teszi, hogy a projektor szinte bármilyen környezetben és alkalmazásban használható legyen. Legyen szó egy üzletről, ahol a hologram projektor a termékeket és akciókat hirdeti, vagy egy kiállításról, ahol a látogatókat egyedi és látványos képek fogadják, a projektor mindig lenyűgöző hatást kelt.

A projektor 42 cm átmérőjű 3D-s képalkotást tesz lehetővé, amely hatalmas térbeli hatást nyújt. A névleges teljesítmény 10-15W, így energiatakarékos működést biztosít. A felbontás 450 x 224, ami kristálytiszta és éles képeket jelent a megjelenítés során, így mindenki számára könnyen értelmezhető, mi az ami megjelenik a hologramon.

A jövő már itt van, és a hologram projektor az innováció csúcspontját képviseli. Fedezze fel az új lehetőségeket és hozza ki a legtöbbet a reklámozásból, a bolti kihelyezésekből és a 3D-s képalkotásból ezzel a lenyűgöző eszközzel! Bárhol is alkalmazza, a hologram projektor garantáltan emlékezetes és lenyűgöző élményt nyújt mindenkinek.


Specifikáció

  • 224 led lámpa
  • Applikációról konfigurálható
  • Kemény ABS műanyag váz
  • Sokoldalú felhasználhatóság
  • 42 cm átmérőjű 3D-s képalkotás
  • Névleges teljesítmény: 10~15W
  • Felbontás: 450 x 224

További információk

Tömeg 5 kg
TOP