Akkumulátoros zsírzópisztoly - 18V, 2 db akkumulátor » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Akkumulátoros zsírzópisztoly – 18V, 2 db akkumulátor

88.900 Ft (Bruttó) 70.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Akkumulátoros zsírzópisztoly – 18V, 2 db akkumulátor

Az akkumulátoros zsírzópisztoly ideális választás különböző zsírzási, kenési feladatok kényelmes és gyors elvégzéséhez. Ez az eszköz tökéletes választás azoknak, akik kényelmet és sebességet szeretnének a munkájukhoz.

Kiváló specifikációkkal rendelkezik, amelyek garantálják a hatékony és gyors teljesítményt. Az eszköz maximális üzemi nyomása 10000 PSI (kb. 689,5 bar), ami lehetővé teszi a magas nyomású zsírzást és kenést. Akár nehezen elérhető helyeken is könnyedén elvégezheti a feladatokat.

A zsírzópisztoly működési hőmérséklet-tartománya (-18)-50°C, így bármilyen időjárási körülmények között használható. Legyen szó hideg téli napokról vagy meleg nyári hónapokról, ez az eszköz kiváló teljesítményt nyújt a szélsőséges időjárásban is.

A működési áram csupán 5A, így energiatakarékos megoldást kínál. Az alacsony áramfelvételnek köszönhetően hosszabb ideig használhatja az akkumulátort egyetlen töltéssel, így nem kell folyamatosan töltőre tennie az eszközt.

Az akkumulátoros zsírzópisztoly tömege 7,5 kg, ami még mindig elfogadható súlynak tekinthető ahhoz, hogy kényelmesen és hosszabb ideig használhassa az eszközt. A könnyű kezelhetőség és a kényelmes fogás lehetővé teszi, hogy fáradtság nélkül végezze a munkát.

A töltési idő mindössze 1 óra, ami rendkívül gyorsnak számít az akkumulátoros eszközök között. Ezzel a rövid töltési idővel hamarosan újra használhatja az eszközt, így nem kell sok időt vesztegetnie a várakozásra. Az LCD kijelzőn pedig hasznos információkat láthat az eszköz állapotával kapcsolatban.

Az akkumulátoros zsírzópisztoly tömlője hosszú, 711 mm-es, amely megkönnyíti a nehezen elérhető helyeken való munkát. A hosszú tömlő lehetővé teszi, hogy könnyedén mozogjon az eszközzel anélkül, hogy korlátozná a mozgásterét.

Az akkumulátoros zsírzópisztoly minden szempontból ideális választás a zsírzási és kenési feladatokhoz. Kényelmes, könnyen használható és rendkívül hatékony. Bármilyen kihívást is állít eléje, ez az eszköz megbízhatóan teljesíti a feladatokat. Ne hagyja ki ezt az innovatív megoldást, amely gyors és precíz munkavégzést biztosít Önnek!

Specifkáció:

  • Maximális üzemi nyomás: 10000 PSI
  • Működési hőmérséklet-tartomány: (-18)-50℃
  • Működési áram: 5A
  • Tömeg: 7,5 kg
  • Töltési idő: 1 óra
  • Tömlő hossza: 711 mm
  • LCD kijelző

További információk

Tömeg 4 kg
TOP