Alumínium szitanyomó keret - 45,7x50,8 cm - 6db » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Alumínium szitanyomó keret – 45,7×50,8 cm – 6db

49.530 Ft (Bruttó) 39.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SSFP-1820 Kategóriák: , Címkék: , ,

Alumínium szitanyomó keret – 45,7×50,8 cm – 6db

Az alumínium szitanyomó keret használatával egyszerűen elkészíthetőek a szükséges nyomatok különböző tárgyak és ajándéktárgyak dekorálásához. Ez a professzionális eszköz lehetővé teszi, hogy saját nyomatokat készítsen, és egyedi stílust és személyes érintést adjon ezeknek a tárgyaknak.

Az alumínium anyagból készült keret tartós és könnyű, így hosszú távú használatra tervezték. A 18″x20″ (45,7×50,8 cm) méretével pedig elegendő teret biztosít a különböző nyomatok elkészítéséhez. A keret vastagsága 1″ (2,5 cm), ami ideális egyensúlyt teremt a stabilitás és a kényelem között.

A szitanyomó keretünk tartalmazza a nylon és teflon anyagú hálót, amelyek kiváló minőségűek és ellenállnak a kopásnak. A mesh típusa 160 mesh (64T), ami ideális a részletes és éles nyomatok létrehozásához. Ez a finomság lehetővé teszi, hogy a nyomatok tökéletesen átadhassák a kívánt mintát a kiválasztott felületre.

Ideális különféle termékek gépi vagy kézi nyomtatására, beleértve az elektronikát, üveget, kerámiát, papírt és kültéri felületeket is. Széles körű felhasználásával kreatív lehetőségek válnak elérhetővé, és egyedi termékeket hozhat létre.

Az alumínium szitanyomó keret könnyen használható, és alkalmas mind a kezdőknek, mind a tapasztalt nyomdászoknak. Minden átlós varrat simított és csiszolt, hogy biztosítsa a keret simaságát, és tökéletes eredményeket nyújtson.

A használat során egyszerűen helyezze a kívánt mintát a keretbe, és húzza át a festéket a hálón, hogy elkészítse a nyomatot. A keret stabilitása és a minőségi anyagok biztosítják a pontos és professzionális eredményeket.

Legyen szó pólókról, táskákról, plakátokról vagy bármilyen más tárgyról, az alumínium szitanyomó keret lehetővé teszi, hogy kreativitását szabadon kibontakoztassa és egyedi dizájnokat hozzon létre. Töltse meg az életet és a személyes stílust ezekkel a dekorációs lehetőségekkel, és hozza létre a tökéletes ajándékokat szeretteinek és barátainak.

Ne habozzon, szerezzen be egy alumínium szitanyomó keretet, és fedezze fel a szitanyomás izgalmas világát!


Specifikáció

  • Alumínium
  • Méret: 18″x20″ (45,7×50,8 cm)
  • Keret vastagság: 1″ (2,5cm)
  • Mesh típusa: nylon és teflon, 160 mesh (64T)

 

További információk

Tömeg 4 kg
TOP