Beépíthető vízesés - 150 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Beépíthető vízesés – 150 cm

105.410 Ft (Bruttó) 83.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SW1500 Kategóriák: ,

Beépíthető vízesés – 150 cm

A beépíthető vízesés segítségével egyedivé és stílusossá alakíthatja kertjét, medencéjét. A beépíthető vízesés egyszerűen felszerelhető, ezt követően otthonában élvezheti a vízcsobogás nyújtotta relaxációt.

Ez az exkluzív kiegészítő lehetővé teszi, hogy egyedülálló hangulatot teremtsen a szabadidős területén, miközben a vízcsobogás kellemes relaxációt nyújt Önnek és családjának. A beépíthető vízesés könnyen telepíthető, így otthonában élvezheti a nyugtató és lenyűgöző látványt anélkül, hogy bonyolult szerelési folyamatokkal kellene foglalkoznia.

A vízesés kiváló minőségű rozsdamentes acélból (SS304) készült, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ezüst színű kialakítás elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a vízesésnek, amely tökéletesen illeszkedik a környezetbe. A méretei 59.1″ x 4.5″ x 3.1″, így elegendő méretben rendelkezésre áll ahhoz, hogy lenyűgöző hatást keltsen, ugyanakkor nem dominálja túlzottan a teret.

A csatlakozójának belső átmérője 1.3″ (32 mm), így kompatibilis a legtöbb medencevíz rendszerrel. A csatlakozó hossza 0.87″ (22 mm), amely lehetővé teszi a könnyű és stabil rögzítést. Az egyszerű csatlakoztatás révén gyorsan és könnyedén felszerelheti a vízesést, hogy azonnal élvezhesse annak előnyeit. Ez olyan kiegészítő, amely stílust és egyediséget kölcsönöz kertjének vagy medencéjének. Ez az esztétikus és funkcionalitást ötvöző termék több előnnyel jár, amiért érdemes megvásárolni:

A beépíthető vízesés nemcsak a kertet vagy medencét teszi vonzóbbá, hanem a környezet hangulatát is fokozza. A vízcsobogás kellemes és nyugtató hangot biztosít, amely segít elűzni a mindennapi stresszt és feszültséget. Ráadásul, a vízesés vizének zuhatagának látványa lenyűgöző és megnyugtató érzést nyújt, amikor Ön és szerettei a medence vagy kert kényelmében pihennek.

Tegye egyedivé kertjét és medencéjét a beépíthető vízesés segítségével! Élvezze a rozsdamentes acél tartósságát és az ezüst színű eleganciát, miközben a vízcsobogás kellemes relaxációval tölti meg életét. Telepítse egyszerűen otthonában, és élvezze azonnal a lenyűgöző látványt és a nyugtató hangulatot, amelyet ez a különleges vízesés nyújt.


Specifikáció:

  • Anyagminőség: rozsdamentes acél (SS304)
  • Szín: ezüst
  • Méret: 59.1″ x 4.5″ x 3.1″
  • Csatlakozó belső átmérő: 1.3″ (32mm)
  • Csatlakozó hossz: 0.87″ (22mm)

További információk

Tömeg 25 kg
TOP