Desztilláló készülék - 4l, ezüst, állítható hőmérséklet » Gauder WS

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, ezüst, állítható hőmérséklet

71.120 Ft (Bruttó) 56.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék

A desztilláló készülék használata lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állítson elő.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Ezüst színű
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél

A vezetékes ivóvízben és különösen az ásványvízben sok szervetlen ásványi anyagot találunk.
Ezek a szervetlen anyagok szervezetünkben egyáltalán nem hasznosulhatnak, hanem testünk különböző részein rakódnak le.

Ez a nagy mennyiségű szervetlen ásványi anyag fölöslegesen megterheli szervezetünket, főleg a vesénket, ürülékük az ereinkben is lerakódik, például szűkíthetik az ereket, érelmeszesedést okozhatnak.

desztilláló készülék

A desztilláló készülék olyan eszköz, amelyet általában víz vagy más folyadékok tisztítására használnak. A desztillálás egy olyan eljárás, amely során a folyadékot forralják, majd a gőzt felfogják és lecsapják, hogy újra folyadék formájában visszanyerjék. Az így nyert folyadék tisztább, mert a desztilláció során eltávolítják belőle az oldott szilárd anyagokat, az ásványi sókat és más szennyező anyagokat, amelyek magasabb forrásponttal rendelkeznek, mint a víz.

A desztilláló készülékek különböző méretűek és kialakításúak lehetnek. Az asztali méretű desztilláló készülékek általában műanyagból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és általában 1-5 liter víz desztillálására alkalmasak. Nagyobb desztilláló készülékek akár több száz liter víz tisztítására is képesek lehetnek, és akár ipari méretű kivitelben is kaphatók.

A desztilláló készülékek előnye, hogy hatékonyan eltávolítják a vízből a szennyező anyagokat, így tisztább vizet eredményeznek, ami különösen fontos lehet olyan területeken, ahol a csapvíz minősége nem megfelelő.

Összességében a desztilláló készülékek hatékonyak a víz tisztításában, de használatuk előtt mindig tanulmányozni kell azok előnyeit és korlátait, és figyelembe kell venni a saját igényeinket is.

 

Mi is az a desztillált víz?

A desztillált víz egy olyan vízfajta, amelynek minden sója, nehézféme és más ásványi anyaga eltávolításra került. A desztilláció során a víz forrásának megmelegítése után a párolgó víz áramlik egy olyan tartályba, ahol visszahűl, és így elkülönül a sók és más anyagoktól. A desztillált víz tiszta és színtelen, és jól megfelel olyan alkalmazásokban, ahol az ásványi anyagok jelenléte nem kívánatos, például a kémiai és a műszaki alkalmazásokban. Az egészségügyi alkalmazások terén a desztillált víz a vérátömlesztésekhez használt víz forrásaként is javasolt.

További információk

Tömeg 5 kg
TOP