Desztilláló készülék - 4l, ezüst, érintőkijelzős » Gauder

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, ezüst, érintőkijelző, állítható időtartam és hőmérséklet

88.900 Ft (Bruttó) 70.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l, ezüst, érintőkijelző, állítható időtartam és hőmérséklet

Ismerje meg otthona friss és tiszta vízkészletének előállításának új dimenzióját a fantasztikus desztilláló készülékkel! Ez a csodálatos eszköz lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állítson elő, amely garantáltan biztosítja a mindennapi vízigényét.

A desztilláló készülék magas teljesítménnyel büszkélkedhet, hiszen 750 wattos motorja hatékonyan működik, hogy gyorsan és hatékonyan létrehozza a kívánt mennyiségű desztillált vizet. Az ezüst színű készülék elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhájának, és egyaránt alkalmas a modern és a hagyományos belső terekhez.

Az állítható hőmérséklet-funkció lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazítsa a víz hőmérsékletét. A 30 és 108 Celsius fok közötti széles tartományban finomhangolhatja a desztillált víz hőmérsékletét, így ideális italt vagy alapanyagot készíthet a különféle receptekhez és alkalmakhoz.

Az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a desztillálás pontos időtartamát. Ez a funkcionalitás különösen hasznos, ha előre tervezett eseményekre vagy tevékenységekre készül, és szeretné, hogy a desztillálás automatikusan végbemenjen anélkül, hogy folyamatosan felügyelnie kellene a folyamatot.

Az érintőképernyős kijelző egyszerű és intuitív kezelést biztosít. A készülék könnyen irányítható az érintőképernyőn keresztül, és a beállításokat könnyedén módosíthatja a pontosabb eredmények elérése érdekében. Ez a modern és elegáns vezérlőpanel stílusosan illeszkedik a készülék egészéhez.

A desztilláló sebesség maximális határa 1 liter per óra, így gyorsan biztosítható a tiszta vízkészlet. Ezzel a készülékkel könnyedén ellátja a családját, vagy szükség esetén elegendő mennyiségű vizet állíthat elő vendégeinek is.

A 4 literes kapacitású tartály elegendő vízmennyiséget képes befogadni egyszerre, így ritkábban kell újratöltenie a készüléket. A tartály rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartamot és kiváló minőséget biztosít. Az acéltartály ellenáll a korróziónak és a baktériumoknak, így a desztillált víz mindig tiszta és friss marad.

A desztilláló készülék könnyű és kompakt kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa és tárolja az otthonában. A 4,5 kg-os tömegével nem terheli meg feleslegesen, és akár különböző helyiségek között is könnyedén áthelyezhető.

Töltse fel otthonát a tisztaság és frissesség új dimenziójával ezzel a fantasztikus desztilláló készülékkel. Az elegáns megjelenés, a hatékony működés és a sokoldalú funkciók kombinációja biztosítja, hogy mindig kézben legyen a tiszta és desztillált víz előállítása. Próbálja ki Ön is, és tapasztalja meg a magas minőség és a könnyű használat összhangját!


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Ezüst színű
  • Állítható hőmérséklet: 30-108°C
  • Időzítő
  • Érintő kijelző
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP