Desztilláló készülék - 4l, ezüst » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, ezüst

62.230 Ft (Bruttó) 49.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l, ezüst

Állítsa Ön is elő a legmagasabb minőségű desztillált vizet otthona kényelmében a lenyűgöző desztilláló készülék segítségével! Ez a kifinomult és modern eszköz lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, kiváló minőségű vizet készítsen, amely megfelel az egészséges életmód és a különleges igények elvárásainak.

Ez a desztilláló készülék azonnali megoldást nyújt azoknak, akik kiemelt figyelmet fordítanak a tiszta és egészséges ivóvíz fogyasztására. A 750W teljesítményű motorja hatékonyan és gyorsan működik, így remekül képes desztillálni a vizet. Maximalizálva a kényelmet és a sebességet, a desztilláló sebessége akár 1 liter/óra is lehet, így a vízellátási igényeket mindig kielégíti.

A desztilláló készülék elegáns ezüst színben pompázik, ami letisztult és modern megjelenést kölcsönöz az otthonának. Ezzel a készülékkel nemcsak praktikus eszközt kap a desztillált víz előállításához, hanem egyúttal egy olyan design elemet is, amely díszítőként is szolgálhat a konyhájában vagy bármely más helyiségben.

A 4 literes kapacitású tartály biztosítja, hogy elegendő mennyiségű desztillált vizet állíthasson elő egyszerre, minimális felügyelet mellett. A tartály rozsdamentes acélból készült, ami tartósságot és higiénikus környezetet biztosít a víznek. A rozsdamentes acél anyag nem csak ellenáll a korróziónak, hanem megőrzi a víz tisztaságát és ízét is, anélkül, hogy bármilyen szennyeződést adna hozzá. Így Önnek nem kell aggódnia az előállított víz minősége miatt.

A készülék könnyű és kompakt, mindössze 4,5 kg tömegével könnyedén mozgatható és tárolható. Nem kell aggódnia a konyhában vagy bármely más helyiségben elfoglalt hely miatt. A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen a konyhapulton vagy bármely más hasznos helyen otthonában.

Ne elégedjen meg kevesebbel, ha egészségének és jólétének van szó. Az Ön otthonában készült desztillált víz kiváló minőségű lesz, a desztilláló készülék magas teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetően. Válassza a desztilláló készüléket, és fedezze fel a tiszta, friss és ízletes víz előállításának egyszerűségét otthonában!


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Ezüst színű
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP