Desztilláló készülék - 4l, piros, állítható időtartam és hőmérséklet » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l, piros, állítható időtartam és hőmérséklet

76.200 Ft (Bruttó) 60.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l, piros, állítható időtartam és hőmérséklet

Használjon Ön is olyan eszközt, amely otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állít elő! A desztilláló készülék kivételes teljesítménye és innovatív funkciói segítségével egyszerűen és hatékonyan tisztítja a vizet, így biztosítva Önnek és családjának a legmagasabb minőségű ivóvizet.

A desztilláló készülék piros színével nemcsak kiemelkedő funkciót, hanem stílust is ad otthonának. Az ergonomikus kialakítás és a rozsdamentes acélból készült tartály hosszú élettartamot és tartósságot biztosít, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

A desztilláló készülék számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a víz tisztítási folyamatát. Az állítható hőmérséklet lehetőséget nyújt a víz optimális desztillálási hőmérsékletének beállítására, így biztosítva, hogy minden egyes csepp víz kiváló minőségű legyen. Az időzítő segítségével előre beállíthatja a desztillálás időtartamát, így könnyedén beillesztheti a folyamatot a mindennapi rutinjába.

A folyamat során kivonásra kerül a vízből az összes olyan káros anyag, mint például a nehézfémek, klór, baktériumok vagy vírusok, így megóvja szervezetét ezektől az ártalmas anyagoktól.

A desztilláló sebessége akár 1 liter vizet is képes desztillálni óránként, így gyorsan és hatékonyan biztosítja a tiszta ivóvizet. A nagy kapacitású, 4 literes tartály elegendő víztartályt biztosít a család egész számára, miközben minimalizálja a feltöltési ciklusok gyakoriságát. A rozsdamentes acél tartály nem csak tartós és higiénikus, hanem megőrzi a víz ízét és tisztaságát is.

A könnyű 4,5 kg-os tömegnek köszönhetően a desztilláló készülék könnyedén mozgatható és tárolható. Bármely helyiségbe illeszkedik, és hozzájárul az otthona stílusához.

Ez a lenyűgöző desztilláló készülék ideális választás mindazok számára, akik törődnek az egészségükkel és a környezetükkel.

A készülékkel otthonában teljes biztonságban élvezheti a friss, tiszta és ízletes ivóvizet. Felejtse el a bolti palackozott vizet, és válassza a desztilláló készüléket, hogy mindig a legjobb minőségű vizet fogyaszthassa. Élvezze a forrásvíz előnyeit otthonában, és tegye az egészséget és a hidratáltságot a prioritásává azzal a kivételes készülékkel, amely mindig kéznél van.


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Piros színű
  • Állítható hőmérséklet: 30-108°C
  • Időzítő
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP