Desztilláló készülék - 4l » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Desztilláló készülék – 4l

50.800 Ft (Bruttó) 40.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Desztilláló készülék – 4l

A desztilláló készülék használata lehetővé teszi, hogy otthonában kémiailag tiszta, desztillált vizet állítson elő. Ez a berendezés kiváló választás minden olyan személy számára, aki fontosnak tartja a tiszta víz fogyasztását, és szeretné elkerülni a potenciális káros anyagokat tartalmazó csapvizet.

A desztilláló készülék teljesítménye 750W, ami lehetővé teszi hatékony és gyors vízdesztillálást otthonában. A berendezés maximálisan 1 liter vizet tud desztillálni óránként, így könnyedén fedezheti a napi vízigényét. A 4 literes kapacitása pedig elegendő mennyiségű vizet biztosít, hogy Ön és családja mindig hozzáférjen a friss desztillált vízhez.

A desztilláló készülék tartálya rozsdamentes acélból készül, amely tartós és higiénikus anyag. Ez garantálja, hogy a víz tisztasága megőrződik, és nem szennyeződik semmilyen külső anyaggal. Az acél tartály emellett könnyen tisztítható is, így az eszköz karbantartása és higiéniája egyszerű és kényelmes.

Ez az eszköz ideális választás azoknak, akik nem csak a tiszta vizet részesítik előnyben, hanem szeretnének megszabadulni a vízben található ásványi anyagoktól, vegyi anyagoktól és egyéb szennyeződésektől. A desztillált víz tiszta, íztelen és szagtalan, így tökéletes választás italok készítéséhez, gyógyszerek feloldásához vagy akár kozmetikai célokra is.

Az eszköz kompakt méretű és könnyű, mindössze 4,5 kg súlyú, így könnyedén elhelyezhető és tárolható bármelyik konyhaszekrényben vagy polcon. Emellett intuitív és egyszerű használatot biztosít, így bárki könnyedén megtanulhatja kezelni.

Ez a desztilláló készülék hatékonyan működik a mindennapi vízigény kielégítése érdekében. A könnyen tisztítható rozsdamentes acél tartálynak köszönhetően a víz mindig tiszta és friss marad. A kompakt méretű és könnyű kialakítás pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezze bármelyik konyhaszekrényben vagy polcon. A desztillált víz tökéletes választás italokhoz, gyógyszerekhez vagy kozmetikumokhoz.

A desztilláló készüléknek köszönhetően tehát Ön otthonában egyszerűen és hatékonyan állíthat elő tiszta, desztillált vizet. Tegye egészségét és jólétét az első helyre, és élvezze a tiszta víz előnyeit ezzel a kiváló minőségű desztilláló készülékkel!


Specifikáció

  • Teljesítmény: 750W
  • Desztilláló sebesség: max. 1l/óra
  • Kapacitás: 4l
  • Tartály anyag: rozsdamentes acél
  • Tömeg: 4,5kg

További információk

Tömeg 5 kg
TOP