Elektromos ponthegesztő - 230V, 2 mm hegesztési vastagság » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos ponthegesztő – 230V, 2 mm hegesztési vastagság

292.100 Ft (Bruttó) 230.000 Ft (Nettó)

Elfogyott

Cikkszám: SW2302 Kategóriák: , Címke:

Elektromos ponthegesztő – 230V, 2 mm hegesztési vastagság

Fedezze fel a hatékonyság új szintjét ezzel az elektromos ponthegesztő géppel! Ez a kiváló minőségű eszköz lehetővé teszi a hatékony munkavégzést a hegesztési folyamatok során, és megkönnyíti az Ön életét a műhelyben vagy akár otthonában.

A ponthegesztő kiváló teljesítményt nyújt a legújabb technológiával. A 230V tápfeszültség garantálja a stabil és megbízható működést, így Ön biztos lehet abban, hogy mindig a legjobb eredményeket éri el a hegesztési munkák során. Az erőteljes motorja képes megbirkózni a 2.0 + 2.0 mm vastagságú hegesztendő anyagokkal, így széles körű alkalmazási lehetőségekkel rendelkezik.

A ponthegesztő kiváló működési ciklusa kiemelkedő hatékonyságot biztosít Önnek. A min. 20 másodperces szünetek a hegesztési ciklusok között lehetővé teszik az eszköz optimális hűtését és megakadályozzák a túlmelegedést, így hosszabb ideig használhatja a készüléket folyamatosan anélkül, hogy le kellene állítania.

Az eszköz maximális nyomása 120 kg, ami elegendő erőt biztosít a szilárd és tartós hegesztési eredmények eléréséhez. Legyen szó acélról, alumíniumról vagy más fémekről, ez a ponthegesztő minden helyzetre felkészült.

A kompakt méretének köszönhetően kiválóan illeszkedik a műhelyekbe vagy akár otthoni műhelyekbe is. A 440 x 100 x 185 mm-es méretek könnyű hordozhatóságot és tárolást biztosítanak, így Ön mindig kéznél tarthatja ezt a megbízható eszközt, amikor szüksége van rá.

Az elektromos ponthegesztő minden szempontból kiváló választás a hegesztési igényeinek kielégítésére. Az erős és stabil tápfeszültséggel rendelkezik, amely biztosítja a megbízható működést. A nagy hegesztési vastagság lehetősége tökéletesen alkalmassá teszi az eszközt a különböző projektekhez, legyen az autójavítás, szerkezetépítés vagy műszaki hobbimunka.

Ne vesztegesse az időt és az energiát a hegesztés során! Válassza a ponthegesztőt, és élvezze a hatékonyság és a minőség új dimenzióját. Legyen Ön a műhelyek mestere ezzel az innovatív eszközzel!


Specifikáció

  • 230V tápfeszültség
  • 2.0 + 2.0 mm hegesztési vastagság
  • min. 20 s szünet a hegesztési ciklusok között
  • max. 120 kg nyomás
  • 440 x 100 x 185mm méret

További információk

Tömeg 5 kg
TOP

Használd az ingyes szállításra jogosító kuponkódot!

24TAVASZ

Ingyenes szállítás minden 10 ezer forint feletti vásárláshoz! A kupont a fizetés oldalon tudja aktiválni!

Ingyenes szállítás!
1