Elektromos TV emelő, TV lift - 28" - 700mm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Elektromos TV emelő, TV lift – 28″ – 700mm

82.550 Ft (Bruttó) 65.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: ETL-700 Kategóriák: ,

Elektromos TV emelő, TV lift – 28″ – 700mm

Az elektromos TV emelő, TV lift segítségével egyszerűen és gyorsan beállíthatja a TV kívánt magasságát vagy akár el is rejtheti azt.

A modern és praktikus elektromos TV emelő, TV lift segítségével teljes kényelemben élvezheti a televíziózás élményét. Ez a kiváló minőségű alumíniumból készült eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan beállítsa a TV kívánt magasságát vagy akár el is rejthesse azt, biztosítva ezzel a tökéletes látási szöget és a szoba stílusosan rendezett megjelenését.

Az elektromos TV emelő kompatibilis a legfeljebb 50 hüvelykes méretű televíziókkal, így tökéletesen megfelel a legtöbb modern TV-vel. A 700 mm-es lökethossz révén nagyobb mozgásteret biztosít, így könnyedén alkalmazkodhat a különböző magassági igényekhez.

Az emelő magasság állítási tartománya 96,5 és 165 cm között mozog, így lehetőséget nyújt a személyre szabott elhelyezésre, akár ülő vagy álló pozícióban is. Az emelési sebesség 15 mm/másodperc, így az állításokat simán és gyorsan elvégezheti anélkül, hogy felzavarná a TV-nézés élményét.

A TV emelő kompakt kialakítású, mindössze 48,5 cm széles, így nem foglal sok helyet a szobában. A maximális terhelhetősége akár 60 kg is lehet, így biztonságosan emelheti és tartja a TV-t, bármilyen típusú készülékről legyen is szó.

Az emelő praktikus és könnyen használható. Az alumínium anyagminősége tartósságot és stabilitást biztosít. A kompatibilis TV méret max. 50″. A 700 mm-es lökethossz nagy mozgásteret biztosít. A magasság állítási tartomány 96,5-165 cm között változhat. Az emelési sebesség 15mm/másodperc. A szélessége 48,5 cm. A max. terhelhetősége 60kg.

Az elektromos TV emelő, TV lift tökéletes választás azoknak, akik szeretnék maximalizálni a TV-nézés élményét, és egyúttal rendet és eleganciát szeretnének teremteni a szobájukban. Könnyen kezelhető és kiváló minőségű anyagokból készült, hogy hosszú élettartamot biztosítson. Bármilyen otthoni vagy irodai környezetbe tökéletesen illeszkedik, és a sokoldalú funkcióival a televíziózás új szintjét hozza el önnek.

Specifikáció

  • Anyagminőség: alumínium
  • Kompatibilis TV méret: max. 50″
  • Lökethossz: 700mm
  • Magasság állítási tartomány: 96,5-165 cm
  • Emelési sebesség: 15mm/másodperc
  • Szélesség: 48,5 cm
  • Max. terhelhetőség: 60kg

További információk

Tömeg 6 kg
TOP