Kemence, hordozható pizzasütő - 30,5cm - gázfűtésű » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kemence, hordozható pizzasütő – 30,5cm – gázfűtésű

139.700 Ft (Bruttó) 110.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

A hordozható pizzasütő lehetővé teszi az ízletes pizzák gyors és egyszerű sütését helytől függetlenül.

– Hatékony és egyenletes fűtés: akár 10-15 perc alatt elkészülhet a kívánt étel. A 300°C (572°F) hőmérsékletű sütőben percek alatt finom pizzát, valamint steaket, csirkeszárnyat, halat, hamburgert, lazacot, zöldségételeket stb. lehet sütni.
– Kompakt és hordozható kialakítás: A tartós és könnyű pizzasütő összecsukható lábakkal rendelkezik, és szerszámok nélkül is könnyen összeszerelhető. A könnyű tárolás érdekében gyorsan szétszerelhető és fedelébe helyezhető. Tömege mindössze 11 kg, így ideális szabadtéri főzési tevékenységekhez.
– Könnyen használható és tisztítható: A szabadban való főzés még soha nem volt ilyen egyszerű: Telepítse a 22″-os propán gázforráshoz, tekerje el a gombot és indulhat a sütés. A tisztításhoz nem kell szétszedni, csak törölje le a készülék külsejét egy törlőkendővel vagy ronggyal.
– Kiváló minőségű rozsdamentes acél: A kültéri pizzasütő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez a masszív és kompakt konstrukció mindenféle étel elkészítésére alkalmas, a külső héj pedig a legjobb hőtartást biztosítja, így Ön méginkább élvezheti az ételek ízvilágát.
– A pizzasütő mellé, 12″-os cordierit pizzakövet, pizzavágót, táskát és a termékfotón látható egyéb eszközöket is mellékeljük.

Specifikáció

Anyag: rozsdamentes acél és kordierit kő
Hőmérséklet tartomány: 0-300 ℃
Méretek: 644.6 x 400 x 311 mm
Kő átmérője: 12″x 12″ / 30,5 cm x 30,5 cm
Tömeg: 11 kg

 


A hordozható pizzasütő az ideális választás azok számára, akik imádják a frissen sült pizzát, és szeretnék azt bárhol elkészíteni. A pizzasütő mérete 30cm, így a legtöbb kisméretű pizzát könnyedén elkészítheted vele.

A pizzasütő kiváló minőségű kordierit pizza kővel rendelkezik, amely kiváló hőtároló képességgel bír, és a legjobb minőségű pizzát készíti. A pizzád rövid idő alatt elkészül, a tészta ropogós lesz, és az összes íz kiválóan összekeveredik.

A pizzasütő tüzelőanyaga faszén vagy fa pellet lehet, amelynek köszönhetően a pizzád elkészítése során egyedi ízvilágot érhetsz el. A termék méretei és tömege miatt könnyedén szállítható bárhová.

A pizzasütő tervezése az egyszerű használatra fókuszál, és kiválóan alkalmas utazáshoz, kempingezéshez, baráti összejövetelekhez vagy otthoni használatra egyaránt.

A pizzasütő gyorsan és hatékonyan melegszik fel, így nincs szükség hosszú előkészületekre. A hordozható pizzasütő segítségével egyszerűen elkészítheted a kedvenc pizzáidat otthon, vagy bárhol, ahol csak szeretnéd.

További információk

Tömeg 11 kg
TOP