Kézi PCP pumpa - 30MPa - ezüst » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi PCP pumpa – 30MPa – ezüst

27.940 Ft (Bruttó) 22.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HP-4500S Kategóriák: , Címkék: ,

Kézi PCP pumpa – 30MPa – ezüst

Ez a kézi PCP pumpa rendkívül sokoldalú, és számos felhasználási lehetőséget kínál. A könnyű hordozhatóság és a gyors töltési kapacitás révén ideális eszköz kerékpárok, autók, felfújható vízi eszközök és labdák gyors és hatékony töltéséhez. Nem kell többé várni a töltőállomásoknál vagy használni a nehezebb és bonyolultabb pumpákat.


A pumpa specifikációi a következők:

Nyomás: A pumpa maximális működési nyomása 30 MPa. Ez a kiváló nyomás tartomány lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést, és megbízható teljesítményt biztosít.

Mérési tartomány: A beépített manométer pontosan méri a nyomást 0-40 MPa tartományban. Ez lehetővé teszi az egyszerű nyomásszabályozást és a töltési folyamat ellenőrzését.

Cső és gyorscsatlakozó: A pumpához tartozik egy 8 mm-es átmérőjű cső, amely könnyen csatlakoztatható a különböző tárgyakhoz. A gyorscsatlakozó lehetővé teszi a könnyű és biztonságos csatlakozást, ami gyorsabb és hatékonyabb működést eredményez.

Csőhossz: A csőhossz 50 cm, amely elegendő mozgásteret biztosít a töltéshez. Ez lehetővé teszi a kényelmes használatot és a könnyű kezelhetőséget.

Fogantyú szélesség: A pumpa fogantyújának szélessége 25 cm, ami kényelmes fogást biztosít a felhasználó számára. Ez könnyű kezelhetőséget és stabil tartást eredményez.

Magasság: A pumpa magassága 63 cm, amely ergonomikus tervezést jelent. Ez megkönnyíti a pumpa használatát és csökkenti a fáradtságot hosszabb használat során.

Összecsukható láb: A pumpa rendelkezik egy összecsukható lábbal, amely stabil alátámasztást nyújt a töltés során. Az összecsukható láb lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást.

Beépített olaj-víz szeparátor: A pumpa beépített olaj-víz szeparátorral rendelkezik, amely hatékonyan kiszűri a töltés során keletkező olajat és vizet. Ez biztosítja a tisztább és szárazabb levegőt a töltéshez, és meghosszabbítja a pumpa élettartamát.

Leeresztő szelep: A pumpa leeresztő szeleppel van ellátva, amely lehetővé teszi a nyomás szabályozását és a túlnyomás leengedését. Ez biztosítja a biztonságos töltési folyamatot és a könnyű kezelhetőséget.

Szín: A pumpa ezüst színű, amely elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és stílusos kiegészítővé teszi a használó számára.

További információk

Tömeg 3 kg
TOP