Kézi PCP pumpa - 30MPa » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Kézi PCP pumpa – 30MPa

36.830 Ft (Bruttó) 29.000 Ft (Nettó)

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: HP-4500 Kategóriák: , Címkék: ,

Kézi PCP pumpa – 30MPa

A kézi PCP pumpa segítségével bárhol gyorsan feltöltheti levegővel különböző tárgyait, legyen szó kerékpár gumiról, autó abroncsról, felfújható vízi eszközökről vagy labdákról.

Az egyik legfontosabb jellemzője ennek a pumpának a nagy nyomásra való képessége. Akár 30 MPa nyomást is biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a tárgyakat gyorsan és hatékonyan felfújja. Emellett a mérési tartomány is nagyon széles, 0-40 MPa között, így könnyedén ellenőrizheti a nyomást, hogy biztos legyen abban, hogy a tárgyak megfelelően vannak felfújva, ráadásul egészen 40 Mpa-ig.

A pumpát kialakításának köszönhetően rendkívül könnyű és egyszerű használni. Az 8 mm-es cső gyorscsatlakozóval van ellátva, így könnyedén és gyorsan csatlakoztathatja a különböző tárgyakhoz. A 50 cm hosszú cső lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhasson és nem szükséges, hogy túlságosan közel hajoljon a tárgyhoz, amit éppen szeretne felfújni.

A fogantyú szélessége 25 cm, ami kényelmes fogást biztosít, így könnyen kezelheti a pumpát. A magassága 63 cm, ami ideális méret ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen, de ugyanakkor stabilan álljon, amikor használja.

Az összecsukható láb rendkívül praktikus jellemzője ennek a pumpának. Amikor nem használja, egyszerűen összecsukhatja a lábat, így könnyen tárolhatja vagy magával viheti útközben.

Ezenkívül a pumpához beépített olaj-víz szeparátor is tartozik, ami segít megőrizni a pumpa élettartamát és hatékony működését. A leeresztő szelep használatával pedig könnyedén csökkentheti a túlnyomást a tárgyban.

Összességében a kézi PCP pumpa kiváló választás azok számára, akik szeretnének gyorsan és hatékonyan feltölteni tárgyaikat levegővel. A nagy nyomásra való képessége, a könnyű használat és a praktikus jellemzők garantálják, hogy ez a pumpa kiválóan teljesít minden elvárásnak megfelelően. Ne habozzon, szerezze be a kézi PCP pumpát még ma, és élvezze a könnyű és hatékony levegővel való feltöltést!


Specifikáció

  • Nyomás: max. 30 MPa
  • Mérési tartomány: 0-40 MPa
  • 8 mm-es cső, gyorscsatlakozóval
  • Csőhossz: 50 cm
  • Fogantyú szélesség: 25 cm
  • Magasság: 63 cm
  • Összecsukható láb
  • Beépített olaj-víz szeparátor
  • Leeresztő szelep

További információk

Tömeg 3 kg
TOP