Műfű falburkoló panel - 25x25 cm » Gauder Webshop

JELSZÓ VISSZAÁLLÍTÁS

REGISZTRÁCIÓ

Műfű falburkoló panel – 25×25 cm

2.032 Ft (Bruttó) 1.600 Ft (Nettó)

15 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: MFP-2525 Kategóriák: ,

Műfű falburkoló panel – 25×25 cm

A műfű falburkoló panel megoldást nyújt otthonának, irodájának, erkélyének vagy akár rendezvény helyszínek dekorációként történő elhelyezésére.

Ez a kiváló minőségű panel lehetővé teszi a természetes és élethű műfű hatásának elérését, anélkül, hogy komoly fenntartási vagy gondozási igényekkel járna.

A falburkoló panel 100% PE (polietilén) alapanyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és az időjárásállóságot. Ez azt jelenti, hogy a panel könnyen ellenáll az UV-sugárzásnak, az esőnek és más környezeti hatásoknak, így hosszú távon is megőrzi eredeti szépségét és színét.

A panel mérete 25×25 cm, ami ideális méretet biztosít a különböző felhasználási lehetőségek számára. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazza otthonában vagy bármely más helyszínen. A 4 cm vastagságú panelek stabilak és megbízhatóak, biztosítják a könnyű telepítést és a tartósságot.

Az egyik fő előnye ennek a falburkoló panelnek az a képessége, hogy vágható és hajlítható. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön egyéni igényeinek megfelelően igazítsa a panel méretét és formáját. Vágható jellege lehetővé teszi a pontos illeszkedést és az egyedi tervezést, így alkalmazkodhat bármilyen falhoz vagy felülethez.

A műfű falburkoló panel tökéletes választás a természetes zöld környezet megteremtéséhez otthonában vagy irodájában. Az élethű műfű hatásának köszönhetően friss és zöld látványt nyújt, miközben minimalizálja a karbantartási igényeket. Nem igényel gondozást és mindemellett élvezheti a természetes környezet nyugalmát.

Ezenkívül a falburkoló panel sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Használhatja otthona vagy irodája belső tereiben, hogy egy friss és modern hangulatot teremtsen. Ideális lehet az erkély vagy a terasz dekorálására is.

Emellett rendezvényekre, esküvőkre vagy más különleges eseményekre is tökéletes választás lehet a műfű falburkoló panel. Kiválóan alkalmas háttérként vagy díszítőelemként, hogy elegáns és természetes környezetet teremtsen, amely garantáltan lenyűgözi a vendégeket.

A termék magas minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú távon élvezhesse a műfű falburkoló panel nyújtotta előnyöket. Nem kell aggódnia a hosszú távú kopás vagy elhasználódás miatt, mivel a panel ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mindennapos használatnak.

Specifikáció

  • Alapanyag: 100% PE
  • Méret: 25×25 cm
  • Vastagság: 4 cm
  • Vágható
  • Hajlítható

További információk

Tömeg 1 kg
TOP